Dla tych, dla których czytanie jest pasją, którą chcą się dzielić z innymi. Zapoznaj się z zasadami naszego KWK i dołącz do zabawy, której celem jest nie tylko poszerzanie horyzontów, ale i zacieśnianie więzi.
A czy Wy znacie Pratchetta. bo może ktoś chce jego ostatnie książki. dysponuję też "Złodziejem". I jeśli ktoś chce poznać dzieje mojego kochanego Żelaznego druida to niech da znać. Wstawię do KWK.
Ja jestem chętna, ale chciałabym się wywiedzieć, czy może jesteś w stanie wprawić w ruch też część pierwszą? Mam na myśli "Zasłonę kłamstw" oraz "Węża wśród cierni".
One prerson's craziness is another person's reality
- Tim Burton
Blair pisze:Ja jestem chętna, ale chciałabym się wywiedzieć, czy może jesteś w stanie wprawić w ruch też część pierwszą? Mam na myśli "Zasłonę kłamstw" oraz "Węża wśród cierni".
"Zasłonę kłamstw" posiadam i być może jestem w stanie ją posłać, ale tylko i wyłącznie razem z Wężem, jako jedna paczka, nie osobno. Dlatego też musisz zapytać Oksę, czy ustąpi Ci miejsca, ponieważ to ona jest pierwsza do Węża wśród cierni.
Ja także baaardzo bym chciała
Jednocześnie, jeśli nie będzie to problem, prosiłabym o ulokowanie mnie gdzieś na początku, bo chcę to przeczytać i odesłać w lipcu. Sierpień to u mnie niewydarzony miesiąc i nie wiem, czy będę w domu
One prerson's craziness is another person's reality
- Tim Burton