Zgadzam si?? z Goburem. Nie wiem jak u was, ale wÂ?r??d moich znajomych i rodziny nieraz m??wimy, Â?e ktoÂ? jest AlfÂ?. Z tego co pami??tam, to okreÂ?lenie doÂ??? cz??sto padaÂ?o w dawnych czasach, zwÂ?aszcza wÂ?r??d ludzi, kt??rzy Â?yli zgodnie z naturÂ?, lub w jej pobliÂ?u.
_________________ Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
Dalhiaa
a poza tym, Zanim zjadÂ?o twojego maila czy nawet dwa. To gdzie byÂ?a ta "okropna", scena w kt??rej cz??Â?ci Night World? i mniej wi??cej w kt??rym miejscu?
_________________ “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
OglÂ?daÂ?am ten filmik. Nie mog?? uwierzy??, Â?e komuÂ? aÂ? tak odwala.
AÂ? przechodzÂ? mnie dreszcze... Brrr!
Faktycznie wizja wilkoÂ?ak??w u Briggs nie jest taka nowatorska. By?? moÂ?e po prostu Patty lepiej wszystko wyjaÂ?nia. Na przykÂ?ad w serii o Anicie Blake jest podobnie. Co prawda jest kilka znaczÂ?cych r??Â?nic, ale jest teÂ? duÂ?o podobie??stw.
Co do Omegi to faktycznie sÂ? one bardzo rzadkie i cenne dla stada. Â?aden wilkoÂ?ak nie m??gÂ?by jej skrzywdzi?? (oczywiÂ?cie m??wimy o tych przyzwoitych wilkoÂ?akach).
_________________ Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
Lily [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-02, 16:08
Panthera napisał/a:
W kwestii mrocznych wilkoÂ?ak??w... co za duÂ?o film??w moÂ?e komuÂ? zrobi?? ;)
co to za ludzie? masakra m??j angielski nie pozwoliÂ? mi wszystkiego zrozumie?? ale i tak bym si?? prawie udusiÂ?a ze Â?miechu. Jak moÂ?na chodzi?? z ogonem przypi??tym do spodni
Lamia [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-02, 16:33
Cytat:
W kwestii mrocznych wilkoÂ?ak??w... co za duÂ?o film??w moÂ?e komuÂ? zrobi?? ;)
teen werewolves ... khem...khem
sÂ? tak uroczo puchaci i r??Â?owo mroczni :)
TeÂ? to widziaÂ?am :) Nowa odmiana emo. Gdzie ci ludzie majÂ? m??zgi? Dbajmy o odpowiedniÂ? podaÂ? kw. omega-3 do 3 roku Â?ycia, bo potem sÂ? takie efekty,
Wysłany: 2010-06-17, 16:41 Jak to jest z tymi wilkoÂ?akami
Witam
To jeden z moich pierwszych post??w wi??c prosz?? o wyrozumiaÂ?oÂ???. PrzeczytaÂ?am poprzednie wypowiedzi i zaciekawiÂ?a mnie kwestia dzieci u wilkoÂ?ak??w: dlaczego jeÂ?li wikoÂ?aczyca jest w ciÂ?Â?y i si?? przemieni to traci dziecko? PrzecieÂ? jeÂ?li dziecko teÂ? ma by?? wilkoÂ?akiem to powinno przemienia?? si?? razem z niÂ?, a wtedy nie byÂ?oby moÂ?liwoÂ?ci poronienia.
I ciekawa jestem czy moÂ?liwe sÂ? zmiany w hierarchii stada - to znaczy czy wilkoÂ?aki kiedykolwiek dopuszczÂ? moÂ?liwoÂ??? Â?e wilkoÂ?aczyca ma swojÂ? wÂ?asnÂ? pozycj??, nie uzaleÂ?nionÂ? od pozycji jej partnera. A jeÂ?li kt??raÂ? zostaÂ?aby przyw??dcÂ? to czy miaÂ?aby moc Alfy.
Gobur [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-17, 17:06
Pati napisaÂ?a Â?e poronienie nast??puje poniewaÂ? przemiana jest zbyt duÂ?ym stresem dla matki, to Â?e dziecko byÂ?o by lub nie wilkoÂ?akiem nie ma du nic do rzeczy, szczeg??lnie Â?e nast??puje to bardzo wczeÂ?nie, zwykle podczas pierwszej peÂ?ni od zajÂ?cia w ciÂ?Â???. A co do drugiego to [spoiler]dotÂ?d si?? to nie zdarzyÂ?o, ale w Silver Borne dochodzi do pewnego precedensu kt??ry moÂ?e spowodowa?? iÂ? kobiety b??dÂ? mogÂ?y mie?? wÂ?asnÂ? rang??
Wiek: 33 Dołączyła: 07 Lut 2010 Posty: 1824 Skąd: a cholera go wie
Wysłany: 2010-06-17, 17:06
Cytat:
dlaczego jeÂ?li wikoÂ?aczyca jest w ciÂ?Â?y i si?? przemieni to traci dziecko?
Troch?? nie wyobraÂ?am sobie, Â?eby 3 czy 4-miesi??czny pÂ???d (bo wtedy najcz??Â?ciej wilkoÂ?aczyce majÂ? poronienie), jeszcze nie do ko??ca na dodatek rozwini??ty, byÂ? w stanie si?? przemieni??. Sama przemina nie jest taka kr??tka i doÂ??? bolesna, sÂ? to teÂ? gwaÂ?towne zmiany w organiÂ?mie i nie wszyscy np na poczÂ?tku sÂ? zdolni przeÂ?y?? pierwszÂ? Przemian??.
_________________ The problem with reading a good book is that you want to finish the book, but you don't want to finish the book.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum