Dirty Dancing 1 i 2
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
- wojowniczka
- Nawiedzony Praktykant Grabarza
I tak znajd? na was paragraf - niemal wszystkie wasze posty w tym temacie s? jednozdaniowe. Czy ja mam wam regulamin wytatuowa? na czo?ach? xD Macie dawa? przyk?ad!Loleczka pisze:W pewien sposób dotyczy, poniewa? mo?na by uzna?, ?e dyskutujemy o jej imieniu, jego znaczeniach etc.
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
- wojowniczka
- Nawiedzony Praktykant Grabarza
Moje nie s? jednozdaniowe! Staram si? pisa? przynajmniej takie sk?adaj?ce si? z dwóch zda?, ?eby? nie mog?a znale?? haczyka. Dobra, teraz to jest na usprawiedliwienie i jako offtop si? nie liczy :D
Kometa: Ty akurat jeste? szarym userem, najbardziej boli mnie nabijanie modów, którzy powinni ?wieci? przyk?adem...
Kometa: Ty akurat jeste? szarym userem, najbardziej boli mnie nabijanie modów, którzy powinni ?wieci? przyk?adem...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 22:15 przez wojowniczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Curran is the be(a)st! <3
take my hand tonight, let's no think about tomorrow.
take my hand tonight, let's no think about tomorrow.
Bardzo podoba mi si? ten film, zw?aszcza ostatnie jego momenty ( mówi? o 1 cz??ci).
Wed?ug mnie, ?eby nauczy? si? ta?czy? w takim krótkim czasie trzeba mie? du?o determinacji. Jedyne co mi si? nie podoba w tym filmie to charakter Baby. Jest taka... za grzeczna.
Co do drugiej cz??ci do podoba mi si? moment, w którym ten ch?opak uczy j? rusza? biodrami bodaj?e. Tylko szkoda, ?e tak ma?o by?o w nim Patryka Swayze, bo lubi?am tego aktora i dalej go lubi? [*].
Noi oczywi?cie, jak ju? wspomnia?am, podoba mi si? ostatni taniec. Zw?aszcza ten ruch z r?k?. Akurat to by?o seksowne w starym stylu ^^
Kometo, nie gniewaj si?
Wed?ug mnie, ?eby nauczy? si? ta?czy? w takim krótkim czasie trzeba mie? du?o determinacji. Jedyne co mi si? nie podoba w tym filmie to charakter Baby. Jest taka... za grzeczna.
Co do drugiej cz??ci do podoba mi si? moment, w którym ten ch?opak uczy j? rusza? biodrami bodaj?e. Tylko szkoda, ?e tak ma?o by?o w nim Patryka Swayze, bo lubi?am tego aktora i dalej go lubi? [*].
Noi oczywi?cie, jak ju? wspomnia?am, podoba mi si? ostatni taniec. Zw?aszcza ten ruch z r?k?. Akurat to by?o seksowne w starym stylu ^^
Kometo, nie gniewaj si?

Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
Ja te? uwielbiam cz??? 1:) i Boskiego Patricka, natomiast mam pewne obiekcje do cz?s?i drugiej. Bardzo podoba?a mi si? muzyka, to ?e akcja dzieje si? na pi?knej s?onecznej Kubie to napewno, te? jest zaleta. Natomiast g?ówny bohater:( Ja niestety wol? takich bardziej m?skich facetów, a bohater drugiej cz??ci bardziej mi si? kojarzy? z m?odszym bratem:D:D:D No mimo to polecam na deszczowy wieczór.
Widzia?am obydwie cz??ci Dirty Dancing i nawet mam gdzie? pierwsz? cz??? na DVD.
W pierwszej cz??ci denerwowa?a mnie g?ówna bohaterka, (która kojarzy mi si? teraz z Bell? Swan)
czego? jej brakowa?o; mo?e temperamentu.
Natomiast w drugiej nie mog?am si? przekona? do Javiera który wygl?da? jak ch?opiec przy Katie.
Za plus filmu uwa?am muzyk? i jego „lekko??” przez co ogl?daj?c go mo?na odpocz??.
W pierwszej cz??ci denerwowa?a mnie g?ówna bohaterka, (która kojarzy mi si? teraz z Bell? Swan)
czego? jej brakowa?o; mo?e temperamentu.
Natomiast w drugiej nie mog?am si? przekona? do Javiera który wygl?da? jak ch?opiec przy Katie.
Za plus filmu uwa?am muzyk? i jego „lekko??” przez co ogl?daj?c go mo?na odpocz??.