Hobbit
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Heh, ja na pierwszym filmie byłam w kinie i nawet mi się podobał. Drugi również widziałam na dużym ekranie - zawiódł mnie bardzo. Pisałam o tym zresztą już gdzieś wyżej. Trzeciego filmu jeszcze nie widziałam i nie wiem, czy zobaczę w dającej się przewidzieć przyszłości. Nie jestem zbyt "filmowo-serialowa" i, jeśli coś mnie nie zainteresuje, to się wyłączam. Jakiś czas temu próbowałam obejrzeć Hobbita 3 w zaciszu własnego domu, ale padłam po jakichś, bo ja wiem, 10 minutach?
Oh yes Daddy is home and he ain't happy.

No, niestety, część trzecia jest najsłabsza. Głównie ze względu na to, że części 1 i 2 są jednak bazowane na przygodach Bilba i spółki, a część trzecia w książce zajmowała najmniej miejsca i wszystko, co się tam dzieje w filmie, jest autorstwa scenarzystów. A do Tolkiena im najwyraźniej daleko
Zdecydowanie wolę czytać, ale czasami mam też fazę na oglądanie filmów i seriali, a tych ostatnich w dobrym wydaniu jest ostatnio sporo :)

Zdecydowanie wolę czytać, ale czasami mam też fazę na oglądanie filmów i seriali, a tych ostatnich w dobrym wydaniu jest ostatnio sporo :)
Ustami Nynaeve, moje wymagania co do książek:
"Jeśli już skończyłyście plotkować o mężczyznach," syknęła Nynaeve jadowicie, "może wrócimy do tego, co jest naprawdę ważne?"
"Jeśli już skończyłyście plotkować o mężczyznach," syknęła Nynaeve jadowicie, "może wrócimy do tego, co jest naprawdę ważne?"