Polskie wydanie Iron Kissed
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Dzisiaj odebraÂ?am sw??j egzemplarz "PocaÂ?unku Â?elaza" i tak z ciekawoÂ?ci przeszÂ?am popatrze?? na drugie wydanie Mercy na puÂ?kach. Chore to moÂ?e , ale byÂ?am strasznie ciekawa jak prezentujÂ? si?? w Â?r??d innych ksiÂ?Â?ek. Wi??c byÂ?o po dwie sztuki dw??ch pierwszych cz??Â?ci a trzeciej nie byÂ?o wcale.
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Mam mam!! Nareszcie jÂ? dostaÂ?am... Te Â?apki sÂ? boskie po prostu. ZabraÂ?am si?? juÂ? wczoraj do czytania... Znowu byÂ?am w empiku, tak tylko z ciekawoÂ?ci sprawdzi?? czy jest. ByÂ?y dwie i wszystkie wydania Zewu i Wi??z??w, a co najlepsze dali to pod ,, fantastyka polska'' zostawie to bez komentarza. 

Â?iii, nareszcie mam tÂ? cz??Â???. WychodziÂ?am jÂ? sobie i chociaÂ? w Empiku nie byÂ?o upolowaÂ?am jÂ? w Matrasie. OkÂ?adka tak Â?licznie prezentuje si?? na p??Â?ce.
Teraz chociaÂ? leÂ?y na p??Â?eczce gotowa do czytania, to niestety czasu brak...
No to zostaÂ?y mi do upolowania 2 poprzednie cz??Â?ci z "nowymi" okÂ?adkami
Teraz chociaÂ? leÂ?y na p??Â?eczce gotowa do czytania, to niestety czasu brak...

No to zostaÂ?y mi do upolowania 2 poprzednie cz??Â?ci z "nowymi" okÂ?adkami

- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Tak Â?adnie by wyglÂ?daÂ?y caÂ?a seria, a tak pomieszanie z poplÂ?taniem :)
Szczerze to si?? zastanawiam nad kupnem w nowej wersji :)
Te co mam sÂ? w nienaruszonym stanie, wiec mogÂ?abym je sprezentowa?? :)
Moja przyszÂ?a szwagierka si?? na nie czai, wiec nie miaÂ?abym problemu :)
Szczerze to si?? zastanawiam nad kupnem w nowej wersji :)
Te co mam sÂ? w nienaruszonym stanie, wiec mogÂ?abym je sprezentowa?? :)
Moja przyszÂ?a szwagierka si?? na nie czai, wiec nie miaÂ?abym problemu :)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez naja1985, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciesz?? si?? Â?e dopiero niedawno kupiÂ?am, Â?adnie si?? prezentujÂ? na p??Â?ce
RzeczywiÂ?cie, troch?? przygrzali z tym wydaniem z r??Â?nymi okÂ?adkami, bo te od Santosa to chyba nie Â?adna nowowÂ???, nie wiem dlaczego nie zdecydowali si?? od razu na niego (prawa do okÂ?adki kupuje si?? chyba razem z prawem do druku, ale nie jestem pewna).
Ale tak og??lnie, to od jakiegoÂ? czasu Fabryka ma og??lnie Â?wietne okÂ?adki.

RzeczywiÂ?cie, troch?? przygrzali z tym wydaniem z r??Â?nymi okÂ?adkami, bo te od Santosa to chyba nie Â?adna nowowÂ???, nie wiem dlaczego nie zdecydowali si?? od razu na niego (prawa do okÂ?adki kupuje si?? chyba razem z prawem do druku, ale nie jestem pewna).
Ale tak og??lnie, to od jakiegoÂ? czasu Fabryka ma og??lnie Â?wietne okÂ?adki.
Nie wiem ale z wydaniem angloj??zycznym jest teÂ? zgrzyt od SB wydajÂ? w twardej okÂ?adce i na softcover trzeba byÂ?o dÂ?ugo czeka??... a z nast??pnym tomem b??dzie pewnie podobnie, tylko ja nie chce mie?? w hard skoro reszt?? mam juÂ? inaczej.
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”