Jeśli ładnie rysujesz, twoją pasją jest pisanie opowiadań czy wierszy, lub realizujesz swoje artystyczne wizje w inny sposób, to miejsce dla ciebie! Wszelka praca twórcza dozwolona, podziel się z nami swoim talentem, a my chętnie zobaczymy i ocenimy wszystko, co zechcesz nam pokazać.
Rysujesz bardzo ?adnie i nie mam zarzutów poniewa? sama nie rysuj? i niewiele si? znam. Kate podoba mi si? i wyobra?am j? sobie w takim stroju jak szykuje si? do bitwy z drugiej cz??ci... Ot takie skojarzenie.
Rysuj, rysuj dalej!
NiezÂ?e, mi kostka nie przeszkadza, ale troch?? przeszkadza nos - tak jÂ? sobie wyobraÂ?asz?
A moÂ?e jeszcze Adama i Sama byÂ? narysowaÂ?a - nie Â?artuj??, naprawd?? Ci?? namawiam.
Nie :) M??wi??, w zaÂ?oÂ?eniu to miaÂ?a by?? Kate, ale rysunek nie pokryÂ? si?? z moim wyobraÂ?eniem gÂ???wnie przez twarz. Tak wiem coÂ? mam z tymi nosami...
dorota7677 pisze:A moÂ?e jeszcze Adama i Sama byÂ? narysowaÂ?a
Nie to Â?ebym nie chciaÂ?a, ale mam jeden zasadniczy problem jeÂ?li chodzi o rysowanie m??Â?czyzn... wychodzÂ? mi dziwnie wychudzeni i zniewieÂ?ciali >.> Obawiam si?? ze to przy maczo-m??skich wilkoÂ?akach nie przejdzie... nie wiem czy w og??le ktoÂ? z was zauwaÂ?yÂ? ale wczeÂ?niej tylko na dw??ch rysunkach byli faceci. Jednego wÂ?aÂ?ciwie nie wida?? a drugi... no c??Â?, tak jak m??wiÂ?am - jak panienka...
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
No c??Â?, szkoda. A juÂ? miaÂ?am nadziej?? na rysunki pan??w - i to takie kt??re mi si?? spodobajÂ?. Bo te z komiks??w - no c??Â?, dobre sÂ? do komiks??w.
Rysunek z pami??tnika jest moim zdaniem najlepszy;), Sama kiedyÂ? rysowaÂ?am bzdury "mango-podobne" ale teraz staram si?? przestawi?? na normalne proporcje. Pokolorowana Alita prezentuje si?? przyzwoicie, ale o wiele lepiej wychodzÂ? ci rysunki w oÂ???wku.
Heh, widz?? Â?e nie tylko dla mnie faceci to sÂ?aby punkt;D
Ty przynajmniej umiesz rysowa? Twoje prace s? genialne :)... O sobie to nawet nie b?d? mówi?a, bo "rysunki" które tworz?, zazwyczaj s? beznadziejne.... Rysuj, rysuj dalej. Mo?e w przysz?o?ci narysujesz jak?? ok?adk? do ksi??ki
Tak. Na mandze uczy?am si? rysowa? i maniera mi niestety zosta?a. Nie potrafi? narysowa? ?adnego portretu ani w ogóle nic realistycznego. Tylko komiksowe bzdury.
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
Kometa pisze:Nie potrafi? narysowa? ?adnego portretu ani w ogóle nic realistycznego. Tylko komiksowe bzdury.
te? zaczyna?am od mangi i te? my?la?am, ?e nie potrafi? realistycznie rysowa?, ale si? okaza?o, ?e mog? wyj?? poza mang?. Wiesz, mo?e warto spróbowa? si? nauczy?. Znajd? jak?? stron? z tutorialami i sprawd? jak ci pójdzie, mog? ci jedn? dobr? poleci?. Mo?e ci si? spodoba rysowanie realistyczne
Fajny styl teÂ? troch?? rysuje ale nie mog?? opanowa?? takiego mangowego stylu Powiem ci Â?e teÂ? mam maÂ?y problem z rysowaniem m??Â?czyzn ale ostatnio si?? przeÂ?amaÂ?am Zawzi??Â?am si?? i przez kilka godzin szkicowaÂ?am portret Johnnego Deppa i mi si?? nawet udaÂ?o Niestety jestem bardzo samokrytyczna i rzadko podobajÂ? mi si?? moje rysunki, gdyÂ? ciÂ?gle widz?? w nich jakieÂ? ubytki, niedociÂ?gni??cia .
Mam nadzieję, że mnie nie ukamienujecie. Owszem rysunki są fajne ale przeciętne, jak mawiał kiedyś znany malarz na kółku plastycznym. A ja mu na to: rysuję dla przyjemności a nie na zarobek. A on odpowiadał; Całe szczęście bo nie miała byś co jeść. Kiedy patrzę na Twoje rysunki Kometko to jak bym widziała siebie i mojego nauczyciela, który miał swoje lata bo kiedyś uczył moją mamę.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 14:38 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prawdzie to lepiej rysowa?? dla przyjemnoÂ?ci niÂ? z koniecznoÂ?ci, po 2 latach studi??w profilaktycznie id?? sobie rzygnÂ??? przed kaÂ?dymi zaj??ciami z rysunku czy malarstwa
Rysuj, p??ki sprawia Ci to frajde, ja teraz za tym bardzo t??skni??
Piszesz, Â?e niekt??re z tych obrazk??w majÂ? powiÂ?zania z jakimÂ? dzieÂ?em literackim, a Â?e rysunki ciekawe i og??Â?em fajne, to si?? zastanawiam czy nie ma tu nigdzie owych/ego opowiada??/nia. Z ch??ciÂ? bym poczytaÂ?a ;).
I jeszcze: Te rysunki majÂ? po siedem lat? I p??Â?niej juÂ? nie pr??bowaÂ?aÂ? nic robi?? w kierunku plastyki? JeÂ?li tak, to szkoda, bo to jest talent.
"Musz? odebra?. Jestem lekarzem, a kiedy kto? dzwoni do mnie trzy razy, to znaczy co? w stylu: 'Odbierz ten cholerny telefon, zanim kto? umrze'." - Dr Gregory House