Piosenka dnia
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Metalliki sÂ?ucham jak musz?? wkurzy?? braciszka ;p (czyli og??lnie rzadko) ale Sad but true mi si?? podoba - szczeg??lnie wersja z orkiestrÂ?.
Mam nadzieje, Â?e nie zadÂ?gacie mnie za przerwanie ciÂ?gu "Metallica";p
Ja proponuje Sweet Mullet ( po Eboli m??j ulubiony zesp??Â? z Tajlandii) - Palung Saeng
Mam nadzieje, Â?e nie zadÂ?gacie mnie za przerwanie ciÂ?gu "Metallica";p
Ja proponuje Sweet Mullet ( po Eboli m??j ulubiony zesp??Â? z Tajlandii) - Palung Saeng
Ja wychowaÂ?em si?? na Metalice i podobnych, potem byÂ? Manowar i Iced Earth. Ale dziÂ? proponuje coÂ? czego sÂ?ucham jak mam chandr?? (i podobno doÂ?uj?? caÂ?Â? okolic??)
The Doors - the End
The Doors - the End
piosenka caÂ?kiem fajna, cho?? ostatnio preferuj?? spokojniejsze rytmy. u mnie nie brat byÂ?by problemem, a mama... ale ona i tak ma maÂ?o do gadania w kwestii muzyki, kt??rej sÂ?ucham. podobaÂ? mi si?? teledysk - 3. minuta jest Â?wietna xD
u mnie w gÂ?oÂ?nikach przez ostatni miesiÂ?c goÂ?ci klasyka rocka, wi??c zapodam Wam:
Animals - House of the rising sun
u mnie w gÂ?oÂ?nikach przez ostatni miesiÂ?c goÂ?ci klasyka rocka, wi??c zapodam Wam:
Animals - House of the rising sun
Metalica to klasyka i chociaÂ? nie sÂ?ucham jej zbyt cz??sto, to wiele jej utwor??w lubi??.
Muzyki azjatyckiej nie znam (moÂ?e z wyjÂ?tkiem kilku piosenek), ale polecony utw??r podoba mi si??
Rihanna "Te Amo" znam z powodu siostry, kt??ra sÂ?ucha Vivy albo podobnych program??w.
JeÂ?li chodzi o Rihann?? to polecam piosenk?? "Hard" (ze szczeg??lnÂ? uwagÂ? na minut?? 2:30) ChciaÂ?abym mie?? takÂ? bro?? dalekiego zasi??gu
Warren G & Sissel - Prince Igor
Po prostu podoba mi si??.
Irena Jarocka - Kawiarenki
Mam sentyment do tej piosenki.
Muzyki azjatyckiej nie znam (moÂ?e z wyjÂ?tkiem kilku piosenek), ale polecony utw??r podoba mi si??

Rihanna "Te Amo" znam z powodu siostry, kt??ra sÂ?ucha Vivy albo podobnych program??w.
JeÂ?li chodzi o Rihann?? to polecam piosenk?? "Hard" (ze szczeg??lnÂ? uwagÂ? na minut?? 2:30) ChciaÂ?abym mie?? takÂ? bro?? dalekiego zasi??gu

Warren G & Sissel - Prince Igor
Po prostu podoba mi si??.
Irena Jarocka - Kawiarenki
Mam sentyment do tej piosenki.
Hej Irena Jarocka to takÂ?e klasyka
lubi?? tego czasami posÂ?ucha??.
Moja propozycja b??dzie bardziej wakacyjna, albo moÂ?e powakacyjna- poniewaÂ? znajÂ?c Â?ycie duÂ?o dziewczyn b??dzie tak sobie Â?piewaÂ?o po wakacjach
Black Eyed Peas - Missing You

Moja propozycja b??dzie bardziej wakacyjna, albo moÂ?e powakacyjna- poniewaÂ? znajÂ?c Â?ycie duÂ?o dziewczyn b??dzie tak sobie Â?piewaÂ?o po wakacjach

Black Eyed Peas - Missing You
W niebie jest dobry klimat, ale w piekle lepsze towarzystwo...