ale jak juÂ? masz zrobi?? coÂ? konkretnego np do szkoÂ?y, pracy a zwÂ?aszcza jak to ma by?? "na wczoraj" to jak si?? zachowujÂ? nasze kochane urzÂ?dzonka? hm nawalajÂ?
OO tak albo sie psuje, albo neta mi wyÂ?Â?czajÂ? sÂ?owem jak nie urok to przemarsz wojsk :/
Ale i tak rekord padÂ? jak drukowaÂ?am prace magisterskÂ?. Akcja byÂ?a taka Â?e byÂ? to ostatni dzie?? w kt??rym mogÂ?am ja zÂ?oÂ?y?? w dziekanacie ( po tym terminie albo by mnie skreÂ?lili - troch?? gÂ?upio po 5 latach studi??w - albo wysÂ?ali na uzupeÂ?nienie r??Â?nic w programie) a poniewaÂ? m??j promotor jest dosÂ?ownie i w przenoÂ?ni Mistrzem i nie zadowala sie niczym poniÂ?ej doskonaÂ?oÂ?ci to wydruk prac (3 egzemplarze) wypadÂ? mi na 1,5 godziny przed ko??cem pracy dziekanatu.
WczeÂ?niej wybraÂ?am firm??, drogÂ? jak cholera, ale za to z zarypistymi maszynami, gwarantujÂ?cymi, Â?e nic sie nie zepsuje czy nie zatnie.
- tak wi??c siedz?? sobie zadowolona, 2 prace si?? drukujÂ? jedna juÂ? binduje w okÂ?adk?? i nagle PIERDUT - ... wyÂ?Â?czyli prÂ?d w caÂ?ej dzielnicy ...
Wiecie co, nawet nie miaÂ?am siÂ?y si?? wÂ?cieka??... tylko tak histerycznie si?? Â?miaÂ?am przez Â?zy i nie mogÂ?am przesta??, Â?e panowie z drukarni skakali koÂ?o mnie jak bym doznaÂ?a jakiegoÂ? ci??Â?kiego urazu.