Sztuka niszczenia i naprawiania pendrivów xD
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
ech... moÂ?e nie psuje mi si?? tak duÂ?o rzeczy ale fora mnie nie lubiÂ?... Na wszystkich na kt??rych byliÂ?my zawsze byÂ?y ze mnÂ? problemy, to nie miaÂ?em dost??pu, to coÂ? mi si?? nie wyÂ?wietlaÂ?o... A teraz zaÂ?atwiÂ?em caÂ?y temat 
Ps. Jutro powinienem sko??czy?? reszt?? tego co wysÂ?aÂ?em, to moÂ?e podeÂ?lesz mi co ci brakuje? Musz?? si?? czymÂ? zajÂ??? bo mi motywacja gdzieÂ? ucieka...

Ps. Jutro powinienem sko??czy?? reszt?? tego co wysÂ?aÂ?em, to moÂ?e podeÂ?lesz mi co ci brakuje? Musz?? si?? czymÂ? zajÂ??? bo mi motywacja gdzieÂ? ucieka...
Mi teÂ? si?? zepsuÂ?
. I teraz rozumiem powiedzenie: "Nie chwal dnia przed zachodem sÂ?o??ca". Nawet nic z nim nie zrobiÂ?am. Nie chciaÂ? si?? najpierw otworzy??, po 10 min m??czenia si?? tata jakoÂ? to zrobiÂ? i chciaÂ?am przenieÂ??? ksiÂ?Â?k?? z normalnego komputera na laptopa i nawet si?? wÂ?Â?czyÂ?a, ale jakieÂ? chi??skie znaczki czy coÂ? mi si?? pokazaÂ?y, a na innym poszÂ?y. Nie mam szcz??Â?cia. MoÂ?e jak mu dam spos??b na kilka dni to dojdzie do siebie 

Ba ,mi zmieniÂ? si?? avatar nawet dwa razy .@lma pisze:A tam, zaraz Twoja wina Â?e temat, Â?e temat zniknÂ?Â?![]()
Po prostu mamy nawiedzone forum. ZresztÂ? poprzednie teÂ? byÂ?o "dziwne", takie, Â?e avatary si?? same zmieniaÂ?yPami??tacie?
Co do tego forum ,to mam tak ,Â?e napisz?? posta chc?? go wysÂ?a?? i w tym momencie wywala mnie z forum .Szlag mnie wtedy trafia.
Ja z pendrive'ami nie mam kÂ?opotu. JeÂ?li jakiÂ? zgubi??, w najbliÂ?szym konkursie szkolnym niemal na sto procent otrzymam kolejny. Poza tym w swojej karierze psuÂ?am wiele rzeczy, ale, jak si?? okazaÂ?o, Siemens mnie pokonaÂ? ^^
Ostatnio (nie mam poj??cia jak) mojÂ? cudownÂ?-niezastÂ?pionÂ?-uniwersalnÂ?-oryginalnÂ?-superhiper-Noki?? udaÂ?o mi si?? zablokowa?? (z niemaÂ?Â? pomocÂ? nieobeznanej z technologiÂ? mamy) i musiaÂ?am przeprosi?? si?? z modelem, kt??ry pod choink?? dostaÂ?am chyba z szeÂ??? czy siedem lat temu. Jego najwi??kszym bajerem jest kolorowy wyÂ?wietlacz i absolutna nieÂ?miertelnoÂ???: dla rozrywki kilku moich inteligentnych koleg??w graÂ?o nim w nog?? (sko??czyÂ? z lekkim zadrapaniem na wyÂ?wietlaczu, ale nawet si?? nie wyÂ?Â?czyÂ?!), leÂ?aÂ? dwa dni w Â?niegu (i si?? tylko rozÂ?adowaÂ?), spadaÂ? z wysokoÂ?ci czterech metr??w na beton (rozsypujÂ?c klawisze), zaÂ?ywaÂ? kÂ?pieli (niezbyt) leczniczych w zupie warzywnej i po odejÂ?ciu na emerytur?? bardzo skutecznie (po usuni??ciu niebezpiecznych element??w, czyli wszystkiego wÂ?aÂ?ciwie) zabawiaÂ? mÂ?odszÂ? generacj??. A teraz powr??ciÂ? w glorii i chwale i zn??w wiernie mi sÂ?uÂ?y... co nie zmienia faktu, Â?e jest po prostu cegÂ?ofonem.
Ostatnio (nie mam poj??cia jak) mojÂ? cudownÂ?-niezastÂ?pionÂ?-uniwersalnÂ?-oryginalnÂ?-superhiper-Noki?? udaÂ?o mi si?? zablokowa?? (z niemaÂ?Â? pomocÂ? nieobeznanej z technologiÂ? mamy) i musiaÂ?am przeprosi?? si?? z modelem, kt??ry pod choink?? dostaÂ?am chyba z szeÂ??? czy siedem lat temu. Jego najwi??kszym bajerem jest kolorowy wyÂ?wietlacz i absolutna nieÂ?miertelnoÂ???: dla rozrywki kilku moich inteligentnych koleg??w graÂ?o nim w nog?? (sko??czyÂ? z lekkim zadrapaniem na wyÂ?wietlaczu, ale nawet si?? nie wyÂ?Â?czyÂ?!), leÂ?aÂ? dwa dni w Â?niegu (i si?? tylko rozÂ?adowaÂ?), spadaÂ? z wysokoÂ?ci czterech metr??w na beton (rozsypujÂ?c klawisze), zaÂ?ywaÂ? kÂ?pieli (niezbyt) leczniczych w zupie warzywnej i po odejÂ?ciu na emerytur?? bardzo skutecznie (po usuni??ciu niebezpiecznych element??w, czyli wszystkiego wÂ?aÂ?ciwie) zabawiaÂ? mÂ?odszÂ? generacj??. A teraz powr??ciÂ? w glorii i chwale i zn??w wiernie mi sÂ?uÂ?y... co nie zmienia faktu, Â?e jest po prostu cegÂ?ofonem.

Just because you say it in English it doesn't become more cool. :P
CegÂ?ofom - aÂ? si??gn??Â?am do szuflady. Pami??tacie takie modele z wysuwanÂ? antenkÂ? wielkoÂ?ci bardzo znacznej? WÂ?aÂ?nie coÂ? takiego mieszka w ostatniej p??Â?ce mojego biurka. Z tym to czÂ?owiek czuÂ? si?? bezpiecznie. MoÂ?na byÂ?o w ciemniej uliczce przy ataku chuligan??w przyfasoli?? jak cegÂ?Â? albo antenk?? wsadzi?? w oko. Szpanowa?? teÂ? byÂ?o Â?atwiej - jak si?? wygrzebaÂ?o takie cudo z plecaka wszyscy widzieli ,Â?e "ma si?? to coÂ?" :D
Termin "cegÂ?ofon" jest wÂ?aÂ?ciwie zapoÂ?yczony od podobnego cacka. NaleÂ?aÂ?o toto do mojej mamy aÂ? do roku pa??skiego 2005, wysokoÂ?ci miaÂ?o 14 cm, szerokoÂ?ci jakieÂ? 3.5 - 4, gÂ???bokoÂ?ci 1 do 1.5, a do tego dochodziÂ?a kultowa antenka u g??ry :) M??j aktualny sprz??t jest znacznie mniejszy, ale i tak wypycha kiesze?? dÂ?ins??w jak... cegÂ?a. Nim teÂ? moÂ?na zabi??, cho?? nie miaÂ?am na szcz??Â?cie okazji sprawdza?? tej funkcji. I odpuka??!
Just because you say it in English it doesn't become more cool. :P
ech dzieciaki, moja pierwsza kom??rka waÂ?yÂ?a 8 funt??w, byÂ?a wielkoÂ?ci biurowego telefonu i podobnie wyglÂ?daÂ?a (z sÂ?uchawkÂ? na kabelku)... gdzieÂ? jeszcze si?? w domu paÂ???ta, jeÂ?li kt??raÂ? z moich pociech nie rozebraÂ?a jej na cz??Â?ci. Mam teÂ? sÂ?uÂ?bowy telefon satelitarny kt??ry co prawda juÂ? ma mniejsze wymiary i wag??, ale nie wiele. Wi??c nie ma co narzeka?? na telefon kt??ry mieÂ?ci si?? do kieszeni 

Tak trzeba by?? dla nich miÂ?ym i grzecznym, ale niestety nie zawsze to dziaÂ?a. Czasem urzÂ?dzenia majÂ? swoje Â?ycie i cho??byÂ? nie wiem jak si?? staraÂ?, to nie zawsze wsp??Â?praca trwa dÂ?ugo
Ale kiedyÂ? pewien znajomy informatyk powiedziaÂ? mi, Â?e urzÂ?dzenia elektronicznego (a m??wiÂ? to odnoÂ?nie komputera) nie moÂ?na zepsu??, moÂ?na go tylko nieodwracalnie zawiesi??. A to, podobno, jest r??Â?nica

Ale kiedyÂ? pewien znajomy informatyk powiedziaÂ? mi, Â?e urzÂ?dzenia elektronicznego (a m??wiÂ? to odnoÂ?nie komputera) nie moÂ?na zepsu??, moÂ?na go tylko nieodwracalnie zawiesi??. A to, podobno, jest r??Â?nica

a zauwaÂ?yliÂ?cie Â?e urzÂ?dzenia typu komputer i flesh r??wnieÂ?, dziaÂ?ajÂ? bez zarzutu jak si?? uÂ?ywa je to bzdurek: poplotkowanie ze znajomymi, przeniesienie gierki na inny komputer albo ktoÂ? ci nagraÂ? muze na noÂ?nik, ale jak juÂ? masz zrobi?? coÂ? konkretnego np do szkoÂ?y, pracy a zwÂ?aszcza jak to ma by?? "na wczoraj" to jak si?? zachowujÂ? nasze kochane urzÂ?dzonka? hm nawalajÂ? 
no i to sie nazywa zÂ?oÂ?liwoÂ??? rzeczy martwych

no i to sie nazywa zÂ?oÂ?liwoÂ??? rzeczy martwych