Sztuka niszczenia i naprawiania pendrivów xD
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
No to mnie dobiliÂ?cie... nie m??wiÂ?c o tym Â?e po oszacowaniu straty si??gn??Â?y 3/4 rozdziaÂ?u...
To jest nie sprawiedliwe... ja je susze, dmucham, chucham na nie, mam nawet w plecaku specjalnÂ? kieszonk?? tylko na pendrivy ... a dosÂ?ownie krzywo na nie spojrz?? i si?? psujÂ?.
Â?Â?cznie w swojej karierze chyba z 5 juÂ? zaÂ?atwiÂ?am
- jeszcze potrafi?? zrozumie??, Â?e przestajÂ? dziaÂ?a?? jak je nadepn?? czy utopie... ale generalnie ze 2 przestaÂ?y dziaÂ?a?? ot tak sobie :/ i to Kingstony albo inne normalne marki…
Id?? sobie wykopa?? gr??b i zasypa?? si?? na zim?? !!
Wykopcie mnie tak koÂ?o wiosny jak mi przejdzie...wwwrrr...
To jest nie sprawiedliwe... ja je susze, dmucham, chucham na nie, mam nawet w plecaku specjalnÂ? kieszonk?? tylko na pendrivy ... a dosÂ?ownie krzywo na nie spojrz?? i si?? psujÂ?.
Â?Â?cznie w swojej karierze chyba z 5 juÂ? zaÂ?atwiÂ?am
- jeszcze potrafi?? zrozumie??, Â?e przestajÂ? dziaÂ?a?? jak je nadepn?? czy utopie... ale generalnie ze 2 przestaÂ?y dziaÂ?a?? ot tak sobie :/ i to Kingstony albo inne normalne marki…
Id?? sobie wykopa?? gr??b i zasypa?? si?? na zim?? !!
Wykopcie mnie tak koÂ?o wiosny jak mi przejdzie...wwwrrr...
ja bym powiedziaÂ? ze cie gremliny dopadÂ?y... i to te lotnicze, a nie takie uprzejme jak Zee. Podobno jedynÂ? metodÂ? na ich pozbycie si?? jest odstawienie na rok i 3 dni wszelkiej techniki
A tak na powaÂ?nie, to faktycznie, spr??buj dokÂ?adnie wyczyÂ?ci?? styki, odÂ?oÂ?y?? na dzie?? do wyschni??cia i uruchomi??. W pendrivie ci??Â?ko jest coÂ? popsu??, puki spi??cia nie zrobisz.

Czasami sprz??ty psujÂ? si?? lub zawieszajÂ? w czasie, w najmniej oczekiwanym momencie i akurat, gdy coÂ? waÂ?nego si?? pisze.
To si?? nazywa zÂ?oÂ?liwoÂ??? rzeczy martwych...
Dlatego nauczyÂ?am si?? zapisywa?? pliki w dw??ch miejscach jednoczeÂ?nie. Zawsze jest pewne, Â?e w kt??rymÂ? miejscu plik ocaleje
ChociaÂ? jeÂ?li chodzi o elektronik?? to lubi si?? ona psu?? parami (wiem to z autopsji), ale nie chc?? kraka??...
To si?? nazywa zÂ?oÂ?liwoÂ??? rzeczy martwych...

Dlatego nauczyÂ?am si?? zapisywa?? pliki w dw??ch miejscach jednoczeÂ?nie. Zawsze jest pewne, Â?e w kt??rymÂ? miejscu plik ocaleje

ChociaÂ? jeÂ?li chodzi o elektronik?? to lubi si?? ona psu?? parami (wiem to z autopsji), ale nie chc?? kraka??...

Moi drodzy nabijacze i offtopowicze xD Podziwiam wasz zapaÂ? w tej dyskusji dlatego teÂ? wydzieliÂ?am wam temat xD Niech Wam dobrze sÂ?uÂ?y i Â?ebym wi??cej nie widziaÂ?a taaakich offtop??w :]
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
musimy narozrabia?? od czasu do czasu, Â?eby nasza Alfa miaÂ?a na co narzeka??, to tak jak z wÂ?osami Jesse
A z technikÂ? juÂ? tak jest ze dziaÂ?a gÂ???wnie wtedy gdy nie jest potrzebna, a nawala kiedy jest kryzys. JeÂ?dÂ??? samochodem juÂ? 18 lat, i tylko raz zÂ?apaÂ?em gum??... kiedy wiozÂ?em koleÂ?ank?? na bardzo waÂ?ny egzamin, bo byÂ?a sp??Â?niona... Na szcz??Â?cie zwykle lotnicze gremliny mnie omijajÂ?, i jeÂ?li juÂ? mam wypadek lotniczy to z wÂ?asnej winy, albo ze wzgl??du na dziaÂ?anie innych. Co nie zmienia tego Â?e par?? razy mnie nieÂ?le nastraszyÂ?y.

Ja raz reperowaÂ?am starÂ? kosiark?? na prÂ?d .ByÂ?am przekonana Â?e przeci??Â?am kabel ,wi??c wzi??Â?am si?? za niego .Skr??cam te kable ,izoluje no i tak sobie myÂ?l?? Â?e nieÂ?le mi poszÂ?o .UcieszyÂ?am si?? i wÂ?Â?czyÂ?am kosiark?? a ta dalej nie dziaÂ?a .Co jest myÂ?l?? sobie i wtedy wychodzi siostra z domu i m??wi mi Â?e prÂ?du nie ma i to juÂ? od jakiegoÂ? czasu .
O wstydzie ,reperowaÂ?am dobrÂ? kosiark??
O wstydzie ,reperowaÂ?am dobrÂ? kosiark??

Liiipa :(
nie dziaÂ?a dalej :( mimo Â?e na kaloryferze leÂ?aÂ? 2 dni.
Hm…. a moÂ?e mie?? na to wpÂ?yw, Â?e herbatka byÂ?a ze sÂ?usznÂ? iloÂ?ciÂ? prÂ?du ??
U mnie generalnie wyst??puje upoÂ?ledzenie jedynie w kwestii wÂ?aÂ?nie przechowywania danych na r??Â?nych noÂ?nikach.
W Â?yciu nie zapomn?? jak zdeptaÂ?am dyskietk?? z jedyna wersjÂ? ostatniego rozdziaÂ?u magisterki.
nie dziaÂ?a dalej :( mimo Â?e na kaloryferze leÂ?aÂ? 2 dni.
Hm…. a moÂ?e mie?? na to wpÂ?yw, Â?e herbatka byÂ?a ze sÂ?usznÂ? iloÂ?ciÂ? prÂ?du ??
U mnie generalnie wyst??puje upoÂ?ledzenie jedynie w kwestii wÂ?aÂ?nie przechowywania danych na r??Â?nych noÂ?nikach.
W Â?yciu nie zapomn?? jak zdeptaÂ?am dyskietk?? z jedyna wersjÂ? ostatniego rozdziaÂ?u magisterki.
raczej zbyt intensywne suszenie
m??gÂ? si?? przegrza??. prÂ?d w herbacie nie powinien mie?? wpÂ?ywu, a jeÂ?li nawet, to raczej powinien uÂ?atwi?? przeÂ?ycie... Ja z dyskietkami teÂ? miaÂ?em roÂ?ne przejÂ?cia, dlatego waÂ?ne dane zawsze nagrywaÂ?em na 3 sztuki. Ale magisterk?? miaÂ?em juÂ? na pÂ?ycie.