Piosenka dnia
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
cudoWereWolf pisze:Maksim Mrvica - Nostradamus
Maksim Mrvica - Revolutionary Etude in C Minor (Chopin)

a mnie wizi??Â?o na wspominki i...
Inner Circle - Sweat
Dr. Alban- It's my life (z resztÂ? gdybym mogÂ?a wstawiÂ?abym wszystkie

2 unlimited- No limit
twenty 4 seven - Is it love (tu teÂ? daÂ?abym wi??cej piosenek

Nie przepadam za muzykÂ? Mansona, ale ten kawaÂ?ek jakoÂ? do mnie szczeg??lnie przemawia.
Marilyn Manson - Sweet dreams
A skoro jesteÂ?my przy coverach Poison, to przyzwoitoÂ??? nakazuje wstawi?? niedoÂ?cigniony (dla mnie) oryginaÂ? Alice Cooper
Marilyn Manson - Sweet dreams
A skoro jesteÂ?my przy coverach Poison, to przyzwoitoÂ??? nakazuje wstawi?? niedoÂ?cigniony (dla mnie) oryginaÂ? Alice Cooper

The problem with reading a good book is that you want to finish the book, but you don't want to finish the book.
Moi drodzy jako Â?e z tematu zrobiÂ?a si?? troszk?? nabijalnia zmieniamy jego form??. Aby m??c poleci?? swojÂ? piosenk?? najpierw musicie oceni?? piosenk?? kt??rÂ? wrzuciÂ? wasz poprzednik - napisa?? jak wam si?? ona podobaÂ?a i co o niej myÂ?licie. Dopiero pod takÂ? ocenÂ? dodajecie wÂ?asnÂ? piosenk?? dnia. Pod tym kÂ?tem teÂ? zmienie pierwszy post w temacie i jego nazw?? ale to juÂ? jak pojawi?? si?? w domu ;)
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
Do Mansona mam uprzedzenia juÂ? od podstaw??wki- usÂ?yszaÂ?am jakÂ?Â? jego piosenk?? w TV (i najgorsze obejrzaÂ?am klip
) i do dziÂ? (wczoraj) nie przesÂ?uchaÂ?am ani jednej. OdnoÂ?nie Sweet Dreams jednak wol?? wersj?? Eurythmics, cho?? ta teÂ? jest niczego sobie
Za to przy Poison Coopera zgodz?? si?? z TobÂ?. Rytm utworu + jego gÂ?os najlepiej oddajÂ? klimat
moje propozycje:
Shakespears sisters "Stay"
Dla mnie ta piosenka ma po prostu moc a teks moÂ?na dopasowa?? do wielu r??Â?nych sytuacji, innych niÂ? w teledysku, kt??ry z resztÂ? jest arcydzieÂ?em
Jane Maddi - Breakeven (Falling to Pieces)
Lubi?? t?? piosenk?? w oryginale (Â?yciowy tekst i pi??kna melodia), ale wrzucam cover dziewczynki. Ma niesamowity gÂ?os ju z teraz, a jak podszkoli warsztat b??dzie genialna

Za to przy Poison Coopera zgodz?? si?? z TobÂ?. Rytm utworu + jego gÂ?os najlepiej oddajÂ? klimat
moje propozycje:
Shakespears sisters "Stay"
Dla mnie ta piosenka ma po prostu moc a teks moÂ?na dopasowa?? do wielu r??Â?nych sytuacji, innych niÂ? w teledysku, kt??ry z resztÂ? jest arcydzieÂ?em
Jane Maddi - Breakeven (Falling to Pieces)
Lubi?? t?? piosenk?? w oryginale (Â?yciowy tekst i pi??kna melodia), ale wrzucam cover dziewczynki. Ma niesamowity gÂ?os ju z teraz, a jak podszkoli warsztat b??dzie genialna

Piosenka Shakespeare's Sister-Stay, a wÂ?aÂ?ciwie jej tekst Â?wietny! ;) Ale zdecydowanie bardziej podoba mi si?? "druga" cz??Â??? piosenki :)
Jane Maddi - Breakeven (Falling to Pieces) - po prostu mnie przytkaÂ?o jak zobaczyÂ?am ile ma lat fakt kiedyÂ? b??dzie niesamowita :)
a co do samej piosenki, uwaÂ?am, Â?e coÂ? w sobie ma :)
Ode mnie dzisiaj:
Beata Bednarz i Monika Kuszy??ska - Nowa rodz?? si?? tak na spokojnie
i Shakira - Waka waka tak pozytywnie
Jane Maddi - Breakeven (Falling to Pieces) - po prostu mnie przytkaÂ?o jak zobaczyÂ?am ile ma lat fakt kiedyÂ? b??dzie niesamowita :)
a co do samej piosenki, uwaÂ?am, Â?e coÂ? w sobie ma :)
Ode mnie dzisiaj:
Beata Bednarz i Monika Kuszy??ska - Nowa rodz?? si?? tak na spokojnie
i Shakira - Waka waka tak pozytywnie

pyczunia, Shakespears sisters "Stay" jest normalnie Â?wietne. Widz??, Â?e masz podobny gust muzyczny
.
A co powiesz na mojÂ? piosenk??, chyba wszyscy jÂ? znajÂ? ale na mnie caÂ?y czas robi wraÂ?enie.
Righteous Brothers - Unchained Melody

A co powiesz na mojÂ? piosenk??, chyba wszyscy jÂ? znajÂ? ale na mnie caÂ?y czas robi wraÂ?enie.
Righteous Brothers - Unchained Melody
W niebie jest dobry klimat, ale w piekle lepsze towarzystwo...
nie byÂ?y skomentowane poprzednie piosenki wi??c ja to zrobie 
obie sÂ?ysz?? pierwszy raz, pierwsza jest taka melancholijna, najbardziej podobajÂ? mi si?? te skrzypeczki na poczÂ?tku a pozatym jest taka magiczna, nadawaÂ?aby si?? do jakiejÂ? bajki z Disneya
Shakiry piosenka jest super, skoczna, pozytywna, nic tylko si?? poderwa?? do ta??ca, pozatym lubi?? styl tej piosenkarki i jej gÂ?os
Weeronika63 oczywiÂ?cie Â?e znam i jÂ? uwielbiam, z resztÂ? jak wszystko co brzmi jakby byÂ?o (albo jest) z lat 60 lub okolic
np. the Temptations- My Girl
The Beatles- Twist and shout
Paul Anka- Diana
i wiele wiele innych

obie sÂ?ysz?? pierwszy raz, pierwsza jest taka melancholijna, najbardziej podobajÂ? mi si?? te skrzypeczki na poczÂ?tku a pozatym jest taka magiczna, nadawaÂ?aby si?? do jakiejÂ? bajki z Disneya

Shakiry piosenka jest super, skoczna, pozytywna, nic tylko si?? poderwa?? do ta??ca, pozatym lubi?? styl tej piosenkarki i jej gÂ?os
Weeronika63 oczywiÂ?cie Â?e znam i jÂ? uwielbiam, z resztÂ? jak wszystko co brzmi jakby byÂ?o (albo jest) z lat 60 lub okolic
np. the Temptations- My Girl
The Beatles- Twist and shout
Paul Anka- Diana
i wiele wiele innych