A za Â?adnÂ? buzi?? sÂ?odkiego kociaczka 1,5 roku temu daÂ?am chyba 600zÂ? (drogi byÂ? ale jest pi??knisi

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Dia jakiÂ? czas temu skremowaÂ?am w piecu martwego szczeniaka ,kiedyÂ? stosowaÂ?am zwykÂ?e zakopywanie ,ale to jest szybsze i nie musz?? si?? juÂ? zastanawia?? czy przypadkiem juÂ? czegoÂ? nie zakopaÂ?am w tym miejscu .To dlatego Â?e zawsze jak miaÂ?am nowego kota to coÂ? go trafiaÂ?o lub samoch??d rozjechaÂ? ,wi??c trzeba byÂ?o zdrapa?? z asfaltu i do doÂ?ka .Dia pisze:Szkoda zwierzaczka... i... Tula troch?? mnie przeraÂ?aszTula pisze:No c??Â? chomik zdechÂ? .Najprawdopodobniej najadÂ? si?? trutki na gryzonie .Szkoda bo byÂ? fajny .W ostatnia niedziel?? zostaÂ? skremowany w piecu,przez zemnie oczywiÂ?cie .
Jezu Chryste... A nie pytaÂ?aÂ? sÂ?siad??w, czy przypadkiem prosiaka nie hodowali? Ale chociaÂ? czy nie zaopatrzyli si?? w martwego zwierzaka na jakieÂ? Â?wi??ta? Ciekawa jestem, czy potem ktoÂ? Â?winki nie szukaÂ?. M??j pies ma nieco bardziej obrzydliwe skÂ?onnoÂ?ci, tarza si?? we wszystkim co Â?mierdzÂ?ce.Tula pisze: Wiecie co mi ostatnio szczeniaki przyniosÂ?y na schody pod drzwi ... poÂ?ow?? prosiaka .No i musiaÂ?am si?? tÂ? ich zdobyczÂ? zajÂ??? .
To instynkt. Pies tak szykuje si?? do polowania - usiÂ?uje zmieni?? sw??j zapach na nie-psi Â?eby nie alarmowa?? potencjalnej ofiary, wi??c tarza si?? we wszystkim co pachnie skrajnie inaczej, ostro i intensywnie. Z instynktem raczej nie wygrasz wi??c lepiej nastaw si?? na cz??ste kÂ?piele ;)Smile_ pisze:M??j pies ma nieco bardziej obrzydliwe skÂ?onnoÂ?ci, tarza si?? we wszystkim co Â?mierdzÂ?ce. BÂ?oto, bagna, nawet czasem odchody *uÂ?e* Wstr??tne to-to jak diabli, a ja paskudy mojej za nic nie potrafi?? takich akcji oduczy??.
Dwa psy mojej babci potrÂ?ciÂ?y samochody, ale na jednego z nich napadÂ?a tir??wka, wi??c biedaczek nie miaÂ? szans, niestetyCzy mi??liÂ?cie podobnÂ? sytuacj??? I po ilu dniach mniej wi??cej kot dochodziÂ? do siebie?