Ekranizacja :P
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
M??wi?? ci, typ byÂ? taki losowy :D Ale wiesz, Bran wyglÂ?da mÂ?odo, pon??tnie... To czemu nie xD
W sumie, nie wiem jak wy, ale dla mnie Bran wyglÂ?da... Staro D: Tzn, wyobraÂ?am go sobie jako starego, tak automatycznie, mimo Â?e wcale staro nie wyglÂ?da... Wydaje mi si??, Â?e ekranizacja jakiejkolwiek powieÂ?ci Briggsowej b??dzie po prostu skopana. Tych postaci nie da si??... Odda?? w peÂ?ni.
W sumie, nie wiem jak wy, ale dla mnie Bran wyglÂ?da... Staro D: Tzn, wyobraÂ?am go sobie jako starego, tak automatycznie, mimo Â?e wcale staro nie wyglÂ?da... Wydaje mi si??, Â?e ekranizacja jakiejkolwiek powieÂ?ci Briggsowej b??dzie po prostu skopana. Tych postaci nie da si??... Odda?? w peÂ?ni.
To zupeÂ?nie normalne. Ja teÂ? wyobraÂ?am sobie Brana jako szpakowatego starszego pana. A co powiecie na tego aktora? Taki troch?? egzotyczny http://www.realbollywood.com/news/up_im ... an9430.jpg
anima vilis
Neria zakochaÂ?am si?? w chÂ?opaku z obrazka, do kt??rego link przesÂ?aÂ?aÂ?...;) Bran jako starszy szpakowaty pan? CoÂ? mi nie halo;p Ja go sobie wyobraÂ?am jako dwudziesto cztero latka najcz??Â?ciej;) no ale nic
"Musz? odebra?. Jestem lekarzem, a kiedy kto? dzwoni do mnie trzy razy, to znaczy co? w stylu: 'Odbierz ten cholerny telefon, zanim kto? umrze'." - Dr Gregory House