Nawet, jeÂ?li si?? op??Â?niÂ?, to i tak jest wspaniaÂ?a wiadomoÂ???. To znaczy, Â?e jednak snujÂ? jakieÂ? plany i mamy szans?? dosta?? ksiÂ?Â?k?? w nasze niecierpliwe Â?apska. Mam nadziej??, Â?e nie odejdÂ? od okÂ?adek Santosa, w ko??cu teraz ksiÂ?Â?ki wydali naprawd?? Â?adnie i pomysÂ?owo. A moÂ?eDzisiaj przeczytaÂ?am na facebooku, Â?e kolejny tom moÂ?liwe, Â?e wyjdzie na wiosn??, ale sami wiecie jak to jest.
Polskie wydanie Bone Crossed
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Polskie wydanie Bone Crossed
Anne dziÂ? napisaÂ?a:
TeÂ? tak sÂ?dz??. BojÂ? si??, ze im domy spalimytusia13pl pisze:Pewnie si?? bojÂ? co zrobimy jak znowu tak dÂ?ugo b??dziemy czeka??.

Niech ta ksiÂ?Â?ka wyjdzie, mog?? poczeka??

Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
- Czarownica
A jak Wam si?? podoba taka okÂ?adka
http://sallyb.globalteacher.org.au/file ... rossed.jpg
Przyznaj??, Â?e wol?? d.Santosa. UwaÂ?am, Â?e jego okÂ?adka do BC jest chyba jednÂ? z najÂ?adniejszych z caÂ?ej serii.
http://sallyb.globalteacher.org.au/file ... rossed.jpg
Przyznaj??, Â?e wol?? d.Santosa. UwaÂ?am, Â?e jego okÂ?adka do BC jest chyba jednÂ? z najÂ?adniejszych z caÂ?ej serii.
- Czarownica
Na Fabrycznym facebooku byÂ?o juÂ? pytanie co do okÂ?adki BC. Odpowiedzieli, Â?e zdecydowanie wolÂ? okÂ?adk?? Santosa i to ona powinna pojawi?? si?? w polskim wydaniu ksiÂ?Â?ki.
Poza tym jak wczeÂ?niej pisali chcÂ? aby okÂ?adki pasowaÂ?y do siebie wi??c raczej byÂ?abym spokojna co do niej.
Ta niemiecka nie jest zÂ?a jak na niemieckie standardy. Wierzcie mi oni potrafiÂ? r??wnieÂ? nieÂ?le partoli?? okÂ?adki. Sp??jrzcie np na te kt??re zrobili do serii o Czarnych Kamieniach... to sÂ? dopiero maszkary. A ta do BC jest przynajmniej miÂ?a dla oka chociaÂ? jak dla mnie troch?? za ponura.
Poza tym jak wczeÂ?niej pisali chcÂ? aby okÂ?adki pasowaÂ?y do siebie wi??c raczej byÂ?abym spokojna co do niej.
Ta niemiecka nie jest zÂ?a jak na niemieckie standardy. Wierzcie mi oni potrafiÂ? r??wnieÂ? nieÂ?le partoli?? okÂ?adki. Sp??jrzcie np na te kt??re zrobili do serii o Czarnych Kamieniach... to sÂ? dopiero maszkary. A ta do BC jest przynajmniej miÂ?a dla oka chociaÂ? jak dla mnie troch?? za ponura.
Nothing is true. Everything is permitted.