Polskie wydanie Iron Kissed
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Prawd?? m??wiÂ?c mi tez nie przeszkadza - a przynajmniej tytuÂ? dobrze wida??. A przy tym jest ciekawiej - jeden tytuÂ? na czerwonym, drugi na biaÂ?ym a trzeci na Â???Â?tym tle. Ciekawe jaki b??dzie czwarty? Ciesz?? si?? Â?e podali juÂ? daty premiery, szczeg??lnie Â?e od 29-go najÂ?atwiej wydawa?? pieniÂ?dze jeszcze wypÂ?ata nie zdÂ?Â?y wyparowa??.
mi ten z??Â?ty kolorek kojarzy sie z tymi Â???Â?tymi samoprzylepnymi karteczkami do zapisywania, o czy to nie zapomnie??. W tym wypadku ktoÂ? sobie napisaÂ? "wstawi?? rzucajÂ?cy sie w oczy tytuÂ?" 

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2010, 17:37 przez Wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Ale zobczcie jak to nie moÂ?na kaÂ?demu w gust trafi?? 0- na facebooku Fabryki, w komentarzach do okÂ?adek sÂ? gÂ?osy, Â?e poprzednie byÂ?y lepsze, a te Santosa to juÂ? nie to. Mi osobiÂ?cie jednak te okladki podobaja si?? o wiele bardziej.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, 15:42 przez Czarownica, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi teÂ? te o wiele bardziej sie podobajÂ?... Te 2 poprzednie dam kumpeli w prezencie za Â?ywota a sobie kupie nowe. IÂ?cie szata??ski plan
Ale naprawde sie wysilili. Kolerek Â?wietny....

Ale naprawde sie wysilili. Kolerek Â?wietny....
Ja nie spotkaÂ?am ale czytaÂ?am niekt??re komentarze. Ale ludzie maja r??Â?ne gusta trzeba si?? przyzwyczai??.Anthien pisze:Ale dziwie si??, Â?e sÂ? osoby uwaÂ?ajÂ?ce okÂ?adki pierwszego wydania za lepsze. OsobiÂ?cie nie spotkaÂ?am takiej osoby
Nie m??wiÂ?am Â?e Â?le, ale trzymajÂ?c w r??ku oryginaÂ? i patrzÂ?c na nasz bardzo Â?aÂ?uj?? ze nie ma on takiego wyczucia estetyki jak pierwowz??r.
Absolutnie te podobajÂ? mi si?? o wiele,wiele bardziej niÂ? okÂ?adki wydania pierwszego.
A ja jednak nie pozb??d?? si?? naszego pierwszego wydania [ mam takÂ?e wydanie ameryka??skie] ale kupujÂ?c kolejny tom serii b??d?? si?? zachwyca?? odrobinÂ? demokracji uwzgl??dniajÂ?cej gusta czytelnik??w. A to jest coÂ? z czego moÂ?na by?? dumnym. PoniewaÂ? Fabryka uwzgl??dniÂ?a nas czytelnik??w w machinie zarabiania pieni??dzy
.
TeÂ? o tym pomyÂ?laÂ?am ale stwierdziÂ?am Â?e jest lepsze wytÂ?umaczenie odcienia kanarkowego.Wolf pisze:mi ten z??Â?ty kolorek kojarzy sie z tymi Â???Â?tymi samoprzylepnymi karteczkami do zapisywania, o czy to nie zapomnie??. W tym wypadku ktoÂ? sobie napisaÂ? "wstawi?? rzucajÂ?cy sie w oczy tytuÂ?"
Absolutnie te podobajÂ? mi si?? o wiele,wiele bardziej niÂ? okÂ?adki wydania pierwszego.
A ja jednak nie pozb??d?? si?? naszego pierwszego wydania [ mam takÂ?e wydanie ameryka??skie] ale kupujÂ?c kolejny tom serii b??d?? si?? zachwyca?? odrobinÂ? demokracji uwzgl??dniajÂ?cej gusta czytelnik??w. A to jest coÂ? z czego moÂ?na by?? dumnym. PoniewaÂ? Fabryka uwzgl??dniÂ?a nas czytelnik??w w machinie zarabiania pieni??dzy

Mam wraÂ?enie, Â?e cokolwiek nie zrobiÂ?aby Fabryka i tak b??dziecie niezadowoleni. Ja si?? ciesz??, Â?e b??d?? miaÂ?a okazj?? kupi?? ksiÂ?Â?ki z okÂ?adkami oryginalnymi i jakimÂ? elementem, kt??ry dodaÂ?o Polskie wydawnictwo. I tak jest to bliÂ?sze oryginaÂ?u niÂ? wczeÂ?niejsze okÂ?adki. I og??lnie chyba kaÂ?dy powinien si?? cieszy??, Â?e reszta ksiÂ?Â?ek zostanie wydana.
Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
To chyba juÂ? takie przyzwyczajenie. WczeÂ?niej narzekali na paskudne polskie okÂ?adki oraz brak kontynuacji to teraz niekt??rzy muszÂ? sobie znaleÂ??? cokolwiek aby dalej marudzi??
Czasami mam wraÂ?enie, Â?e niekt??rzy polscy czytelnicy nie potrafiÂ? doceni?? tego co dostajÂ? i na siÂ??? starajÂ? si?? znajdowa?? jakieÂ? wady okÂ?adkom czy polskim wydaniom ksiÂ?Â?ki.

Nothing is true. Everything is permitted.