Polskie wydanie Iron Kissed
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
A moÂ?e konkurencja?
A moÂ?e zamiast wysyÂ?a?? kolejne petycj?? do FS, lepiej podrzuci?? pomysÂ? innemu konkurencyjnemu wydawnictwu? FS chyba nie ma jeszcze umowy na kolejne cz??Â?ci, bo juÂ? by je wydali. Wydaje mi si??, Â?e sÂ? na forum osoby z branÂ?y ksi??garskiej, kt??re mogÂ?y by wytypowa?? pr??Â?niejszego wydawc??, a forumowicze wysÂ?aliby "kilka" mailami. Tak w og??le, to ciekawe czy wydawcy biorÂ? pod uwag?? tego typu akcje? Bo po reakcji FS to wynika, Â?e majÂ? je gÂ???boko w nosie.
Pewnie problem polega na tym Â?e FS ma prawa do dw??ch pierwszych cz??Â?ci. Nawet jeÂ?li sÂ? to nakÂ?ady wyczerpane, to chyba blokuje kaÂ?de inne wydawnictwo, no bo kto by chciaÂ? wydawa?? seri?? od Â?rodka?
Bo juÂ? pomijam fakt, Â?e nowe wydanie nie pasowaÂ?oby mi do tego co juÂ? mam
Bo juÂ? pomijam fakt, Â?e nowe wydanie nie pasowaÂ?oby mi do tego co juÂ? mam

I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
PomijajÂ?c fakt jak to napisaÂ?a Kometa Â?e inne wydanie nie b??dzie pasowaÂ?o do dw??ch pierwszych cz??Â?ci. Jest mi oboj??tne kto je wyda, byle by wydali szybko
. Szkoda Â?e FS tak traktuje fan??w i og??lnie ich stosunek do wydawania ksiÂ?Â?ek jest taki jaki jest. Pozostaje tylko czeka?? i mie?? nadzieje Â?e coÂ? si?? w ko??cu ruszy. 

"Znowu podszed? do tarcz.
- S? tylko trzy takie zespo?y jak wy - orzek? ze zgro
z?. - Mazowsze, Gaw?da... I zespó? Downa. Trudno po
wiedzie?, który lepiej strzela."
M.Kozak"Renegat"
M.Kozak"Renegat"
Ehhh taki kraj...Ludzie nie czytajÂ? aÂ? tyle ksiÂ?Â?ek to i wydawnictwa si?? bojÂ? Â?e towar nie p??jdzie.Szkoda tylko Â?e cierpiÂ? na tym fani i ksiÂ?Â?kohoilicy

"Znowu podszed? do tarcz.
M.Kozak"Renegat"
M.Kozak"Renegat"
Bardzo ubolewam wÂ?aÂ?nie nad takim zachowaniem wydawnictw. Mogliby chociaÂ? sÂ?ucha?? pr??Â?b czytelnik??w, co teÂ? pokazaÂ?oby im, Â?e akurat w tym przypadku opÂ?acaÂ?oby si?? im wyda?? dalsze cz??Â?ci, bo zapotrzebowanie jest.
"Wielu spo?ród ?yj?cych zas?uguje na ?mier?. A nie jeden z tych, którzy umieraj?, zas?uguje na ?ycie."
MoÂ?e jednak jest jakaÂ? nadzieja? Na lipiec FS zapowiada 3t. cyklu o harper connelly, gdzie 2t. ukazaÂ? si?? 1,5 roku temu i wszystko wskazywaÂ?o, Â?e ten cykl teÂ? porzucÂ? bez kontynuacji, a tu taka niespodzianka! Tyle, Â?e tu moÂ?e chodzi??, kr??tko m??wiÂ?c, o kas??. W tym sensie, Â?e autorem jest c.harris, kt??ra napisaÂ?a teÂ? cykl o sooki, i za chwil?? b??dzie 3 sezon serialu true blood i og??lnie jest promocja i reklama i zapewne FS liczy na to Â?e wsio od pani harris si?? sprzeda...
Co do czytania emalii to ostatnio doszÂ?am do wniosku, Â?e jednak coÂ? tam muszÂ? czyta?? gdyÂ? odpisali mi tak gdy kolejny raz wysÂ?aÂ?am do nich zapytanie o Irone Kissed:
No i oczywiÂ?cie dalej byÂ?o standardowo Â?eby Â?ledzi?? nowoÂ?ci na stronie.Pani Ewelino systematycznie wysyÂ?a Pani zapytanie dotyczÂ?ce publikacji dalszych przyg??d o Mercedes Thomson.

oooo, a to akurat o nich dobrze Â?wiadczy, albo... tylko my forumowicze wysyÂ?amy masowo maile do nich, Â?e juÂ? majÂ? nas na czarnej liÂ?cie i nie spos??b nas nie pami??ta??WereWolf pisze:Co do czytania emalii to ostatnio doszÂ?am do wniosku, Â?e jednak coÂ? tam muszÂ? czyta?? gdyÂ? odpisali mi tak gdy kolejny raz wysÂ?aÂ?am do nich zapytanie o Irone Kissed:No i oczywiÂ?cie dalej byÂ?o standardowo Â?eby Â?ledzi?? nowoÂ?ci na stronie.Pani Ewelino systematycznie wysyÂ?a Pani zapytanie dotyczÂ?ce publikacji dalszych przyg??d o Mercedes Thomson.