'
ZabraÂ?am si?? za czytanie juÂ? w autobusie, w drodze powrotnej z pracy. Cho?? nie bez wahania. Wiele razy spotykaÂ?am si?? z sytuacjÂ?, Â?e pierwsza cz??Â??? jakiegoÂ? cyklu byÂ?a Â?wietna, a kolejna to poraÂ?ka.
Briggs znowu stan??Â?a na wysokoÂ?ci zadania. JuÂ? od pierwszych stron akcja, akcja, akcja! Wow. Wow! WOW!
Przysiegam, Â?e potem juÂ? nie odÂ?oÂ?yÂ?am ksiÂ?Â?ki odkÂ?d wzi??Â?am jÂ? do r??ki. Wr??ciÂ?am do domu i czytaÂ?am do Â?witu (a na ??smÂ? musiaÂ?am by?? w pracy!). Nie spaÂ?am tej nocy wcale, w robocie umieraÂ?am, wszystko mi z rÂ?k leciaÂ?o, ale BYÂ?O WARTO. ZaczÂ?Â? si?? u mnie istny szaÂ? na t?? seri??, szukaÂ?am w necie informacji, udzielaÂ?am si?? na forach, pytaÂ?am ludzi o e-booki kolejnych cz??Â?ci. Kompletna wariatka, maniaczka, szmyrgni??ta jak nic.
Ale Wi??zy mnie zwyczajnie rozÂ?oÂ?yÂ?y na Â?opatki. Ta ksiÂ?Â?ka jest intensywniejsza, lepiej przemyÂ?lana i taka troszk?? straszniejsza. MusiaÂ?am si?? zakocha??, taka moja natura. A teraz siedz?? jak na szpilkach i czekam na trzeciÂ?.