Ulubione fragmenty, cytaty z Blood Bound.
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Ulubione fragmenty, cytaty z Blood Bound.
'
JeÂ?li chodzi o Wi??zy Krwi, to szczerze m??wiÂ?c sporo tego byÂ?o. Najbardziej w pami???? mi zapadÂ?a ta scena z przyczepÂ?, moÂ?e dlatego, Â?e wywolaÂ?a u mnie ciarki. Szcz??kaÂ?am z??bami, serio.
Ale teÂ? niewiedzie?? czemu zapadÂ?y mi w pami???? wszystkie sceny z udziaÂ?em Honey. Zdaje si?? Â?e jÂ? polubiÂ?am. No i te wszystkie sceny w domu Adama kiedy przynieÂ?li rannego Warrena, zachowanie Kyle'a i rozmowa Mercy i Adama w sypialni.
JeÂ?li chodzi o proces wampir??w to wzbudziÂ? we mnie odraz?? i pewnie dlatego go tak dobrze zapami??taÂ?am.
Bardzo teÂ? mi si?? podobaÂ?a ta kr??tka scena kiedy Mercy przed p??jÂ?ciem do siedziby Andre odwiedza Bena i przerowadza z nim kr??tkÂ? rozmow?? (wÂ?aÂ?ciwie to byÂ? monolog, ale zwracaÂ?a si?? w ko??cu do niego. Inna sprawa, Â?e on nie odpowiadaÂ?).
No i scena kiedy Mercy przybywa na ratunek swoim trzem amantom zamkni??tym w klatkach.
SwojÂ? drogÂ? co ona ma za poÂ?ytek z tych chÂ?op??w skoro musi ciÂ?gle lata?? i ich ratowa??? :D
JeÂ?li chodzi o Wi??zy Krwi, to szczerze m??wiÂ?c sporo tego byÂ?o. Najbardziej w pami???? mi zapadÂ?a ta scena z przyczepÂ?, moÂ?e dlatego, Â?e wywolaÂ?a u mnie ciarki. Szcz??kaÂ?am z??bami, serio.
Ale teÂ? niewiedzie?? czemu zapadÂ?y mi w pami???? wszystkie sceny z udziaÂ?em Honey. Zdaje si?? Â?e jÂ? polubiÂ?am. No i te wszystkie sceny w domu Adama kiedy przynieÂ?li rannego Warrena, zachowanie Kyle'a i rozmowa Mercy i Adama w sypialni.
JeÂ?li chodzi o proces wampir??w to wzbudziÂ? we mnie odraz?? i pewnie dlatego go tak dobrze zapami??taÂ?am.
Bardzo teÂ? mi si?? podobaÂ?a ta kr??tka scena kiedy Mercy przed p??jÂ?ciem do siedziby Andre odwiedza Bena i przerowadza z nim kr??tkÂ? rozmow?? (wÂ?aÂ?ciwie to byÂ? monolog, ale zwracaÂ?a si?? w ko??cu do niego. Inna sprawa, Â?e on nie odpowiadaÂ?).
No i scena kiedy Mercy przybywa na ratunek swoim trzem amantom zamkni??tym w klatkach.
SwojÂ? drogÂ? co ona ma za poÂ?ytek z tych chÂ?op??w skoro musi ciÂ?gle lata?? i ich ratowa??? :D
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
Tutaj, w tej ksiÂ?Â?ce najlepsza scena <dobra scena gdzie, na dÂ?wi??k rozÂ?adowanej kom??rki podskoczyÂ?am na p??l metra i myÂ?laÂ?am ze zawaÂ?u dostan??> byÂ?a scenÂ? gdzie Mercy sprawdzaÂ?a z Andre zakÂ?tki koÂ?cioÂ?a, mniej wi??cej schodziÂ?a schodami do piwnicy.
Kolejna scena to poÂ?ywianie si?? Andre demonem i na odwr??t - obrzydliwe. Monolog Mercy do Bena. I rozmowa z paniÂ? Hannah. Zbyd duÂ?o jest moment??w by?? moÂ?e caÂ?a jest Â?wietna.
CaÂ?a ksiÂ?Â?ka trzyma w napi??ciu. Nie spos??b od niej si?? oderwa??. Druga czeÂ??? jest po prostu Â?wietnie skonstruowana.Nie ma niedociÂ?gni????, jak jakieÂ? sÂ? sÂ? Â?wietnie zakamuflowane przez paniÂ? B.
Kolejna scena to poÂ?ywianie si?? Andre demonem i na odwr??t - obrzydliwe. Monolog Mercy do Bena. I rozmowa z paniÂ? Hannah. Zbyd duÂ?o jest moment??w by?? moÂ?e caÂ?a jest Â?wietna.
CaÂ?a ksiÂ?Â?ka trzyma w napi??ciu. Nie spos??b od niej si?? oderwa??. Druga czeÂ??? jest po prostu Â?wietnie skonstruowana.Nie ma niedociÂ?gni????, jak jakieÂ? sÂ? sÂ? Â?wietnie zakamuflowane przez paniÂ? B.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Rubi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ten wÂ?tek z spaniem Stefana w szafie, jest Â?wietnie skonstruowany.Gdy Mercy nie moÂ?e spa?? z powodu trupa w szafie. Z kimkolwiek si?? spotkawszy m??wiÂ?c Â?e ma trupa w szafie zawsze wychodziÂ?y niedom??wienia, bardzo humorystyczne. Te dwie nast??pujÂ?ce po sobie: gdy wyszÂ?a do Sama, i gdy poszÂ?a do pracy. Zaraz po sytuacjach z horroru autorka zafundowaÂ?a humor. Genialne poÂ?Â?czenie.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Rubi, łącznie zmieniany 2 razy.
JeÂ?li chodzi o ulubione fragmenty to oczywiÂ?cie scena z przyczepÂ?, scena zabicia Andre, Stefan w szafie, wszystkie rozmowy Mercy z Adamam (a szczeg??lnie ta, gdy Mercy chciaÂ?a odwoÂ?a?? swoich ochraniarzy
) oraz gry Mercy ratowaÂ?a 3 facet??w.
CaÂ?a ksiÂ?Â?ka jest Â?wietna
Oby nast??pne cz??Â?ci byÂ?y r??wnie ciekawe...

CaÂ?a ksiÂ?Â?ka jest Â?wietna

Oby nast??pne cz??Â?ci byÂ?y r??wnie ciekawe...
Tak, Mercy ma wyb??r, ale to nie tÂ?umaczy zachowania Sama, kt??ry zdecydowanie przegiÂ?Â?.
Powinien by?? wdzi??czny Mercy, Â?e moÂ?e u niej mieszka?? (pomimo przeszÂ?oÂ?ci), a nie rzÂ?dzi?? i stara?? si?? "przeciÂ?gnÂ???" Mercy na swojÂ? stron??, Â?eby do niego wr??ciÂ?a.
Jak powiedziaÂ?a Rubi: "Takim zachowaniom m??wimy stanowcze nie", z czym si?? zgadzam
Powinien by?? wdzi??czny Mercy, Â?e moÂ?e u niej mieszka?? (pomimo przeszÂ?oÂ?ci), a nie rzÂ?dzi?? i stara?? si?? "przeciÂ?gnÂ???" Mercy na swojÂ? stron??, Â?eby do niego wr??ciÂ?a.
Jak powiedziaÂ?a Rubi: "Takim zachowaniom m??wimy stanowcze nie", z czym si?? zgadzam