Ulubione fragmenty, cytaty z Moon Called.
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
A ja b??d?? oryginalna i powiem, Â?e mnie osobiÂ?cie podobaÂ?a si?? scena jak Jesse rozmawiaÂ?a z Mercy, kiedy ta robiÂ?a ciasteczka. CaÂ?a ta sytuacja wyglÂ?daÂ?a tak rodzinnie 
No i sko??czyÂ?a si?? moja oryginalnoÂ???. Dalej oczywiÂ?cie podoba mi si?? scena w samochodzie, w domu Warrena, podczas nastawiania nogi (a zwÂ?aszcza p??Â?niejsze przyznanie si?? Sama, Â?e Adam na niego nawrzeszczaÂ?), to, Â?e po obudzeniu z narkotyk??w Adam woÂ?aÂ? Mercedes. DuÂ?o by jeszcze wymienia??.
ByÂ?abym zapomniaÂ?a. Zdaje si??, Â?e sparing Adama i Mercy byÂ? w drugiej cz??Â?ci.

No i sko??czyÂ?a si?? moja oryginalnoÂ???. Dalej oczywiÂ?cie podoba mi si?? scena w samochodzie, w domu Warrena, podczas nastawiania nogi (a zwÂ?aszcza p??Â?niejsze przyznanie si?? Sama, Â?e Adam na niego nawrzeszczaÂ?), to, Â?e po obudzeniu z narkotyk??w Adam woÂ?aÂ? Mercedes. DuÂ?o by jeszcze wymienia??.
ByÂ?abym zapomniaÂ?a. Zdaje si??, Â?e sparing Adama i Mercy byÂ? w drugiej cz??Â?ci.
Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
Trudno by?? tu oryginalnym:) mi najbardziej si?? podobaÂ?o pierwsze spotkanie czytelnika z Adamem, jaki byÂ? wÂ?ciekÂ?y na Mercy za zabitego wilkoÂ?aka, juÂ? wtedy wyczuwaÂ?o si?? miedzy nimi chemie:) i p??Â?niej gdy byÂ? nafaszerowany srebrem jak reagowaÂ? na jaj gÂ?os.. og??lnie pierwsza czeÂ??? pod tym wzgl??dem bardziej mi przypadÂ?a do gustu..
Re: Ulubione fragmenty, cytaty z Moon Called.
A ja banana i buraka.Anne pisze: Od razu miaÂ?am banana na twarzy

Hm... Wyjd?? moÂ?e na dziwadÂ?o, ale mnie si?? podobajÂ? wszystkie momenty, w kt??rych istotnÂ? rol?? odgrywajÂ? wilcze instynkty, a Mercy musi te 'fochy' znosi?? i - najcz??Â?ciej - poskramia??. PrzykÂ?adowo Mac z trupem w garaÂ?u, (i tu lekki offtop, bo to z drugiej cz??Â?ci) uspokajanie rannego Warrena, gdy Darryl okazaÂ? si?? zbyt maÂ?o dominujÂ?cy...
Do tego rozmowy ze Stefanem ("jeÂ?li mi pomoÂ?esz, zajmie mi to kilka dÂ?ugich wieczor??w. JeÂ?li nie, jeden dzie??"), bÂ?yskotliwe wymiany zda?? z Adamem (Branem, Darrylem...) i jeszcze troch?? innych.
SÂ?owem - ma kobieta charakter. :)
Just because you say it in English it doesn't become more cool. :P
te wszystkie sceny sÂ? poprostu Â?wietnejustysia116 pisze:Mi si?? podobajÂ? sceny jak Mercy droczy si?? z Adamem, jak na kaÂ?dym kroku odwdzi??cza mu si?? jakÂ?Â? zÂ?oÂ?liwoÂ?ciÂ?
oraz oczywiÂ?cie wspomniany juÂ? sparing Adama i Mercy, i jej zachowanie wtedy w stosunku do Jesse. Nasza kochana Mercy Â?wietnie wtedy wybrn??Â?a z sytuacji.

Mi podobajÂ? si?? wszystkie sceny z Adamem, przekazanie Maca, sparing z Mercy. Rozmowy Mercy z nim sÂ? rozbrajajÂ?ce XD Uwielbiam moment, kiedy Adam z Mercy urzÂ?dzili sobie maÂ?y sparing i w trakcie ciekawszego motywu pojawiÂ?a si?? Jessie.
Troszk?? mniej przepadam za Samuelem, wydaje mi si?? troch?? za bardzo zaborczy wzgl??dem Mercy:)
Troszk?? mniej przepadam za Samuelem, wydaje mi si?? troch?? za bardzo zaborczy wzgl??dem Mercy:)
Popieram tÂ? wypowiedÂ?. ByÂ?a najbardziej rozbrajajÂ?ca.Ja osobiÂ?cie uwielbiam sam koniec ksiÂ?Â?ki gdy Mercy tÂ?umaczy jakim sposobem zÂ?amaÂ?a r??k?? :
"WilkoÂ?ak rzuciÂ? mnie na stert?? skrzy??, kiedy pr??bowaÂ?am uratowa?? mÂ?odÂ? dziewczyn?? z Â?ap zÂ?ego czarownika i narkotykowego lorda.... "
"Wielu spo?ród ?yj?cych zas?uguje na ?mier?. A nie jeden z tych, którzy umieraj?, zas?uguje na ?ycie."
Odbijanie Jess i Adama.Powr??t z Aspen z motywem r??ki na kolanie.DuuuÂ?o tego byÂ?o...Rozmowy z Jess(pomysÂ? z grafitti).CaÂ?a ksiÂ?Â?ka powala 

"Znowu podszed? do tarcz.
- S? tylko trzy takie zespo?y jak wy - orzek? ze zgro
z?. - Mazowsze, Gaw?da... I zespó? Downa. Trudno po
wiedzie?, który lepiej strzela."
M.Kozak"Renegat"
- S? tylko trzy takie zespo?y jak wy - orzek? ze zgro
z?. - Mazowsze, Gaw?da... I zespó? Downa. Trudno po
wiedzie?, który lepiej strzela."
M.Kozak"Renegat"
Hmm... to byÂ?a jedna z wielu Â?miesznych sytuacji, gdzie i ja poniosÂ?am si?? emocjom - wkroczenie do kryj??wki Marsylii i jej wampirzej Â?wity :
"-Pies?
-Baran-powiedziaÂ?am z ociÂ?ganiem.SchowaÂ?am wisiorek pod koszul??
-Jedno z okreÂ?le?? Chrystusa to " Baranek BoÂ?y ".
Ramiona Samuela zadrÂ?aÂ?y -
-Tak, juÂ? to widz??, Mercy pacyfikuje hord?? wampir??w,Â?wiecÂ?c im po oczach srebrnÂ? owcÂ? .
Odepchn??Â?am go , czujÂ?c napÂ?ywajÂ?ce do policzk??w ciepÂ?o-nie pomogÂ?o.
ZanuciÂ? drwiÂ?cym gÂ?osem:
-Mercy miaÂ?a owieczk??..."
"-Pies?
-Baran-powiedziaÂ?am z ociÂ?ganiem.SchowaÂ?am wisiorek pod koszul??
-Jedno z okreÂ?le?? Chrystusa to " Baranek BoÂ?y ".
Ramiona Samuela zadrÂ?aÂ?y -
-Tak, juÂ? to widz??, Mercy pacyfikuje hord?? wampir??w,Â?wiecÂ?c im po oczach srebrnÂ? owcÂ? .
Odepchn??Â?am go , czujÂ?c napÂ?ywajÂ?ce do policzk??w ciepÂ?o-nie pomogÂ?o.
ZanuciÂ? drwiÂ?cym gÂ?osem:
-Mercy miaÂ?a owieczk??..."
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
ulubione fragmenty, cytaty
Podoba mi si?? caÂ?a ksiÂ?Â?ka, ale chyba najwi??cej fragment o baranku i zako??czeniezako??czenie kiedy Mercy opowiada dlaczego ma zÂ?amanÂ? r??k??
Scena przed barem "U wujka Mike'a" gdzie Zee instruuje Mercy jak radzi?? sobie z wampirami. W og??le caÂ?a akcja z przed baru jest zabawna.
Samuel zmarszczyÂ? brwi. Prawdopodobnie nie potrafiÂ? stwierdzi??, co przedstawia drobna figurka.
- Pies? - zapytaÂ? Zee.
- Baran - powiedziaÂ?am z ociÂ?ganiem. SchowaÂ?am wisiorek pod koszul??. - Jedno z okreÂ?le?? Chrystusa to "Baranek BoÂ?y".
Ramiona Samuela zadrÂ?aÂ?y.
- Tak, juÂ? to widz??, Mercy pacyfikuje hord?? wampir??w, Â?wiecÂ?c im po oczach srebrnÂ? owcÂ? .