Okładki
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Mi też jakoś bardziej podoba się ta pierwsza, ale to pewnie dlatego że kojarzy się z oryginałem i nawet fajnie im to wyszło, tylko te napisy mnie jakoś "rażą", jak dla mnie mogłyby się, hmm... trochę dopasować do tła, co właśnie w drugiej mi się podoba, ale za to sama okładka mimo że ładna, to nie pasuje mi za bardzo do tej serii.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2011, 19:48 przez pyczunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczywiście niemiecka okładka jest świetna. Tło nawiązuje do dzieła Santosa i ma w sobie to coś, dzięki czemu może się podobać. Natomiast ta druga nie bardzo nawiązuje do cyklu o Mercy. Chociaż okładka jest ładnie wykonana to postać przypomina mi wampirzyce, a nie naszą zmiennokształtną.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 16:34 przez Anthien, łącznie zmieniany 1 raz.
W takim razie ja si?? wyr??Â?ni?? i napisz??, Â?e nie podobajÂ? mi si?? te okÂ?adki. Pierwsza jest nieudanÂ? kopia oryginaÂ?u bez Â?adnego elementu kt??ry przyciÂ?gnÂ?Â?by m??j wzrok. Jest zbyt pusta i mam wraÂ?enie, Â?e niedoko??czona.
Druga r??wnieÂ? nie poraÂ?a. Pusta przestrze?? dookoÂ?a tej laski mnie razi. Nie lubi?? czegoÂ? takiego na okÂ?adkach. Poza tym kolorystyka mi si?? nie podoba. Czerwie?? przechodzÂ?ca w pomara??cz jakoÂ? nie bardzo do mnie przemawia.
Druga r??wnieÂ? nie poraÂ?a. Pusta przestrze?? dookoÂ?a tej laski mnie razi. Nie lubi?? czegoÂ? takiego na okÂ?adkach. Poza tym kolorystyka mi si?? nie podoba. Czerwie?? przechodzÂ?ca w pomara??cz jakoÂ? nie bardzo do mnie przemawia.
Nothing is true. Everything is permitted.
Santosowe okÂ?adki sÂ? og??lnie najlepsze pod kÂ?tem graficznym, a te niemiecka i ta druga jakoÂ? do mnie nie przemawiajÂ?
JakieÂ? takie nudne i Â?rednio urodziwe (i o dziwo, pierwsza jest lepsza- podobno Niemcy nie potrafiÂ? nic Â?adnego zaprojektowa??, wi??c nie dziwota, Â?e szaÂ?u nie robi) no i Mercy coÂ? sÂ?abo wydziarana, przywykÂ?am do myÂ?li Â?e tatuaÂ?e pokrywajÂ? wi??kszÂ? cz??Â??? jej ciaÂ?a (np ramiona)

JakieÂ? takie nudne i Â?rednio urodziwe (i o dziwo, pierwsza jest lepsza- podobno Niemcy nie potrafiÂ? nic Â?adnego zaprojektowa??, wi??c nie dziwota, Â?e szaÂ?u nie robi) no i Mercy coÂ? sÂ?abo wydziarana, przywykÂ?am do myÂ?li Â?e tatuaÂ?e pokrywajÂ? wi??kszÂ? cz??Â??? jej ciaÂ?a (np ramiona)

To akurat chyba jest nie kanadyjska okÂ?adka a z wydania UK, jako Â?e na stronie Orbitu byÂ?a pod plan wydawniczy dla UK. Ale moÂ?na je dosta?? i w Bangkoku i to nawet z wyprzedzeniem ;)
Wi??c prawdopodobnie jest to po prostu okÂ?adka Orbitu - a ten na dystrybucje na USA, UK i Australi??. Generalni po prostu inne wydawnictwo niÂ? to co zwykle wydaje paniÂ? Briggs - ACE [ kt??re naleÂ?ny do Penguin Group]
Wi??c prawdopodobnie jest to po prostu okÂ?adka Orbitu - a ten na dystrybucje na USA, UK i Australi??. Generalni po prostu inne wydawnictwo niÂ? to co zwykle wydaje paniÂ? Briggs - ACE [ kt??re naleÂ?ny do Penguin Group]
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”