Tak tak Kometa to m??j avatar Ale przyznam szczerze, Â?e jak wpadÂ?am na t?? stron?? to nie wiedziaÂ?am na czym dÂ?uÂ?ej swoje oczyska zatrzyma??, tyle niesamowitych okÂ?adek...
Opr??cz tych, kt??re wymieniÂ?aÂ? podobajÂ? mi si?? teÂ?:
Â?adne byÂ?o, ale te co jest teraz bardziej mi si?? podoba. Te ze stronki, kt??rÂ? podaÂ?a dorota7677 podobajÂ? mi si??.
Czasem teÂ? chciaÂ?abym zobaczy?? ilustracje do treÂ?ci. ChociaÂ? to mogÂ?oby zepsu?? moje wÂ?asne wyobraÂ?enie danej postaci.
Osz w mordę, będą nowe okładki a ja oczywiście należę do grona osób które zaopatrzyły się w stare wydania. Super że są zbliżone z oryginalnymi, ale trzeba (bo to tak korci) bedzie znów kupić te same książki.
No to zaczynam ciułać kaskę, bo jak przyjdzie co do czego to mój portfel tego nie zdzierży.
A ze starymi wydaniami chyba zrobię tak jak Anne i sprezentuję je kuzynce.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2011, 11:01 przez pyczunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja na szcz??Â?cie nie kupiÂ?am wi??c teraz b??d?? mogÂ?a si?? w nie zaopatrzy??. Jak sama nie b??d?? miaÂ?a funduszy to idzie gwiazdka i urodziny niedÂ?ugo, wi??c coÂ? si?? wymyÂ?li.
Niech to szlag, ta jest jeszcze lepsza od "Zew Ksi??Â?yca"
Jestem wÂ?ciekÂ?a ,ale teraz juÂ? wiem Â?e kupi?? sobie "Wi??zy Krwi " lub zrobi?? sÂ?odkie oczy do m??Â?a .
Na tych nowych naszych okÂ?adkach nazwisko Briggs aÂ? krzyczy. DosÂ?ownie
TytuÂ? z kolei taki maÂ?y, nie rzucajÂ?cy si?? za bardzo w oczy w por??wnaniu z nazwiskiem autorki. Strategia?
Dobra, @lma, skoro tak Ci si?? Â?atwo udaÂ?o sprzeda?? to ja si?? teÂ? za to zabieram i pospiesz?? zanim wyjdÂ? te nowe wydania, bo juÂ? nie b??dÂ? chcieli ode mnie kupi??...
A okÂ?adka naprawd?? prezentuje si?? pi??knie, znowu Â?adniej niÂ? oryginaÂ?
The problem with reading a good book is that you want to finish the book, but you don't want to finish the book.