Jeśli ładnie rysujesz, twoją pasją jest pisanie opowiadań czy wierszy, lub realizujesz swoje artystyczne wizje w inny sposób, to miejsce dla ciebie! Wszelka praca twórcza dozwolona, podziel się z nami swoim talentem, a my chętnie zobaczymy i ocenimy wszystko, co zechcesz nam pokazać.
Kurcze to nie sprawiedliwe czemu ja nie mam takiego talentu. Naprawd?? Â?wietny rysunek MoÂ?e faktycznie ramie wyglÂ?da troch?? dziwnie ale i tak nie jedna osoba chciaÂ?a by rysowa?? jak Ty. Czekam na wi??cej
Â?wietne.. ChciaÂ?abym dojÂ??? do takiej wprawy. MoÂ?liwe Â?e sÂ? jakieÂ? niedociÂ?gni??cia ale og??lnie jest super. Mi nigdy nie chcÂ? wyjÂ??? takie Â?adne wÂ?osy.. a o dÂ?oniach to nawet nie wspomn??..
Cóż można powiedzieć? .. i zatyka. Świetna kreska oraz gra światła i cienia. Ja kiedy jeszcze rysowałam potrafiłam użyć tylko ostrej. Tak jak ty nigdy bym nie narysowała. Jestem ciekawa. Czy obraz powstał z głowy czy to portret?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 14:40 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Podziwiam ludzi , kt??rzy tak rysujÂ?, a wielbie ludzi kt??rzy potrafiÂ? rysowa?? dÂ?onie! Ostatnio mama poleciÂ?a mi przerysowa?? jakiÂ? tam obrazek i nawet mi wyszedÂ?, a co lepsze zadowoliÂ? mnie,co nie jest Â?atwe. Ale ilekro?? koÂ?o niego przechodz?? i widz?? reke tej pani to biorÂ? mnie jakieÂ? spazmy i chce si?? ukatrupi??. Dla mnie ktoÂ? kto umie rysowa?? dÂ?onie jest po prostu moim guru i mistrzem. Gratuluje!
I doÂ?Â?czam sie do zapytania , rysowaÂ?as to z gÂ?owy czy przerysowywaÂ?aÂ? z czegos??
Ja teÂ? podziwiam ludzi, kt??ry tak pi??knie rysujÂ?! Tylko denerwuje mnie w nich to, Â?e si?? nie doceniajÂ? i nazywajÂ? swoje prace bazgroÂ?ami...
A ja jak juÂ? ktoÂ? tak ch??tnie maluje i bardzo mu to Â?adnie wychodzi to mnie si?? od razu wÂ?Â?cza nagranie: chc?? wi??cej! chc?? wi??cej, chc?? wi??cej...
ObejrzaÂ?am tw??j szkic i jedyne co mog?? z siebie wydusi?? to: WOW! Masz talent, naprawd??:) KiedyÂ? teÂ? coÂ? tam rysowaÂ?am, ale przepisaÂ?am si?? z plastyki na muzyk?? i moje umiej??tnoÂ?ci z tegoÂ? przedmiotu momentalnie zanikÂ?y. A byÂ?am pod tym wzgl??dem trzecia w klasie... Dobra, nie zadr??czam was swojÂ? historiÂ?.
Ludzie wyÂ?ej majÂ? racj?? co do tych dÂ?oni: cudne! I tak jak reszt?? forumowej spoÂ?ecznoÂ?ci, mnie teÂ? od teraz b??dzie dr??czy?? pytanie: malowaÂ?aÂ? to z gÂ?owy czy miaÂ?aÂ? modelk???
"Musz? odebra?. Jestem lekarzem, a kiedy kto? dzwoni do mnie trzy razy, to znaczy co? w stylu: 'Odbierz ten cholerny telefon, zanim kto? umrze'." - Dr Gregory House