A ponieważ ta uwaga wyczerpała to co chciałam powiedzieć Wiedźmie, następną linijkę dedykuję Were, która zapewne się domyśli dlaczego

Moderatorzy: Jada, Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Nie ty jedna! Witkacy bezwzględnie jest moim ulubieńcem, to mi się straaaaasznie smutno zrobiło, kiedy Jada orzekła, iż nie będzie go w przyszłym tomie (a może w przyszłości ogółem? nie pamiętam) wiele.Możecie mnie zabić, ale ja mam jakieś dziwne wrażenie, że Witkacy będzie na romansowej liście Dory. Może to tylko moje pragnienie, ale kurczę, naprawdę. Chciałabym ;d
Ja też, ja też. Więc zgodnie z des -> szamani-ćpuni rulez!Jada pisze:Moje miłe, ja też uwielbiam Witkaca, jakkolwiek nieskromnie to brzmi, jak cholera
<dybie groźnym okiem, po czym niechętnie kiwa głową i wzdycha>Jada pisze:co więcej szykuję dla niego małą niespodziankę, romantyczną poniekąd, ale nie z Dorą![]()
Tak! Tak, tak proszę! <skaczę w górę i nagle pada na kolana> Błagam! Och już nie mogę się doczekać xD Będę wierną służką na wiekiJada pisze:Ja sobie zresztą myślę, że Witkacy zasługuje na więcej niż epizod, rozmyślam czy jakieś dłuższe opowiadanie, a może nawet powieść nie mogłaby się Witkacemu przytrafić, taka trochę zabawna, trochę depresyjna historia detektywistyczna w chandlerowskim stylu, sama jeszcze nie wiem czy z czasu zanim odkrył kim jest czy już po, obie wersje mają w sobie coś intrygującego![]()
[spoiler]A kto powiedział, że nie może? Dla chcącego nic trudnegoLoleczka pisze:[spoiler]Poza tym Joshua i Dora nie mogą ze sobą współżyć, ale wszystko inne jest możliwe[/spoiler]
[spoiler]Przecież by chłopak wrócił za biurko! Tego to nawet własnemu wrogowi nie życzę. Te papierzyska, brrr... I ciągle miałby na karku Gabriela i Rafaela o ustatkowanie się i spłodzenie małych aniolątek.[/spoiler]Oksa pisze:[spoiler]Dora może zatrzymać cykl, on w potężnym akcie desperacji (tudzież pożądania) mógłby zrezygnować z bycia jej strażnikiem i voila![/spoiler]