Co chciałabym/chciałbym przeczytać
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Des czy to zapytanie do redaktorów czy wszyscy mogą się wpisać na listę do przeczytania?
Oksa: hlu, jakby zapytanie było jedynie do Redaktorów, to co by robiło w forum ogólnym?
Bo propozycja miała coś wspólnego z trzecią częścią to myślałam, że to dla tych osób co będą recenzować 3 tom. A, że w tym miejscu - zawsze można przez pomyłkę coś tu wpisać. W takim razie poproszę.
Oksa: hlu, jakby zapytanie było jedynie do Redaktorów, to co by robiło w forum ogólnym?
Bo propozycja miała coś wspólnego z trzecią częścią to myślałam, że to dla tych osób co będą recenzować 3 tom. A, że w tym miejscu - zawsze można przez pomyłkę coś tu wpisać. W takim razie poproszę.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 21:17 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 3 razy.
Kto wie, może Śmierć sypia z pluszowym misiem? Nigdy w życiu.
- destrakszyn
- Destrukcyjna Esencja Wszechświata
Nie wiem, czy dam radę się wyrobić. Teraz mam długą kolejkę książek do przeczytania, więc na obie powyższe książki następne osoby musiałyby sporo czekać. Poza tym cały czas mam nadzieję, że Blair coś zdziała z PLO.
EDIT:
Albo podrzuć mi Butchera. Jest cienki, więc szybko z nim pójdzie.
EDIT:
Albo podrzuć mi Butchera. Jest cienki, więc szybko z nim pójdzie.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2012, 17:26 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Oh yes Daddy is home and he ain't happy.

- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Wysłałam hlu Córka Żelaznego Smoka/Smoki Babel Michael Swanwick , czy są jeszcze jacyś chętni, żebym założyła temat?
- Wyglądasz, jakby palił ci się dom – zaobserwowała Rene.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
- destrakszyn
- Destrukcyjna Esencja Wszechświata
W końcu udało mi się wyrwać z łap wszystkich chętnych "Zeznania Niekrytego Krytyka", ktoś chce? Przepraszam, że dopiero teraz wstawiam, ale popełniłam błąd, żem sie pośród swoich pochwaliła, że mam i wszyscy chcieli...
EDIT: I jeszcze mam "Przegląd końca świata" jakby ktoś chciał. :)
EDIT: I jeszcze mam "Przegląd końca świata" jakby ktoś chciał. :)
One prerson's craziness is another person's reality
- Tim Burton
- Tim Burton