Co chciałabym/chciałbym przeczytać
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Co chciałabym/chciałbym przeczytać
Tak się zastanawiałam, że wielu książek które chciałabym przeczytać, po prostu nie mam możliwości zdobyć. A te właśnie książki maja niektóre/niektórzy z Was. z kolei, ja mam/Wy mam takie które przeczytać chciałby ktoś inny. może byśmy sobie je popożyczali? - taka inna odmiana Wędrującej Książki?
Tak! Nie wiem co na to wiedźma (albo ktoś inny mające te książki), ale ja po prostu już pałam ciekawością o Obsydianowym Sercu
A jeśli chodzi o mnie to w temacie o naszych kolekcjach wystawię listę książek, to jeśli coś kogoś zainteresuje - bardzo proszę się tu zgłaszać 

The problem with reading a good book is that you want to finish the book, but you don't want to finish the book.
- Czarownica
Dobry pomysł z wystawieniem tej listy. Ale ja nie bardzo wiem co miałabym wystawić, więc wolałabym , ąby zainteresowani sami pisali. Mam sporo książek, ale nie wiem, co komu pasuje. Na przykład - cykl Xanth, cykl Feista, cykl Norton o czarownicach, Sapkowskiego, Auel,Donaldsona, Goodkinga, Dikcsona - o smokach, itp. Mam tez sporo książek niezwiązanych z cyklami. Tak więc czekam na wiadomość, czy jakoś mogę komuś pomóc - bo tych książek mam ze 200. Tylko cyklu o Druidzie nie mam, bo wysłałam Sophie do przeczytania
Niestety, nie wszystkie cykle są kompletne

Niestety, nie wszystkie cykle są kompletne

Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 09:47 przez Czarownica, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czarownica
Dla mnie to za dużo - musiałabym katalog założyć
ale na przykład chciałabym przeczytać Dennisa McKiernana - bo mam tylko jedna jego książkę - Podróż lisiego jeźdźca.
A dwoma książkami które bardzo lubię są:
Ostatni lord smok i Zielony jeździec. Mam je i mogę pożyczyć. A podobno maja wyjść kontynuacje.

ale na przykład chciałabym przeczytać Dennisa McKiernana - bo mam tylko jedna jego książkę - Podróż lisiego jeźdźca.
A dwoma książkami które bardzo lubię są:
Ostatni lord smok i Zielony jeździec. Mam je i mogę pożyczyć. A podobno maja wyjść kontynuacje.
Ja! Mój adres Kometo masz, nie? 
Kometa: Si. Poleci w poniedziałek.

Kometa: Si. Poleci w poniedziałek.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2012, 16:08 przez Oksa, łącznie zmieniany 1 raz.
The problem with reading a good book is that you want to finish the book, but you don't want to finish the book.
- Czarownica
Hmmm, też mogłabym się załapać na Obsydianowe? Miałam kupować, ale skoro trafia się taka okazja... Kupić w końcu zawsze mogę. 
EDIT:
1. Oksa
2. Czarownica
3. ja
4. Kara

EDIT:
1. Oksa
2. Czarownica
3. ja

4. Kara
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 19:54 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Oh yes Daddy is home and he ain't happy.

- Czarownica
Też chętnie bym przeczytała tę książeczkę
Tyle się o niej pisze, że jestem zaciekawiona 

- Wyglądasz, jakby palił ci się dom – zaobserwowała Rene.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
- wiedźma z bagna