Dla tych, dla których czytanie jest pasją, którą chcą się dzielić z innymi. Zapoznaj się z zasadami naszego KWK i dołącz do zabawy, której celem jest nie tylko poszerzanie horyzontów, ale i zacieśnianie więzi.
Ja bym się chętnie zapisała, ale gdzieś pod koniec
- Wyglądasz, jakby palił ci się dom – zaobserwowała Rene.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
Hlu, jeśli to nie problem i blair wyrazi zgodę, to mogłabym wylądować na ostatnim miejscu? Za tydzień lece do Anglii i wracam 1 lutego, a do tego czasu des minie termin.
- Wyglądasz, jakby palił ci się dom – zaobserwowała Rene.
- Po prostu myślę o tym, że kiedy Wszechświat decyduje dać ci w zęby, to nigdy nie
poprzestaje na tym – kopie cię jeszcze kilka razy w żebra i zrzuca ci błoto na głowę.
- Jeżeli masz szczęście to jest to błoto.
kara663 pisze:Hlu, jeśli to nie problem i blair wyrazi zgodę, to mogłabym wylądować na ostatnim miejscu? Za tydzień lece do Anglii i wracam 1 lutego, a do tego czasu des minie termin.
Też chcem do Anglii!! Dla mnie żaden problem, można zmienić kolejność.
kara663: Wbijaj do mnie, do walizki cię zapakuje i będzie miało dziecię siostrzane nową zabawkę
Blair: No ja nie wiem, nie wiem... Powinnam się bać? To dziecię siostrzane bardzo często zmienia zabawki?
kara663: Nom, zdecydowanie za często
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 19:37 przez Blair, łącznie zmieniany 2 razy.
One prerson's craziness is another person's reality
- Tim Burton