Dla tych, dla których czytanie jest pasją, którą chcą się dzielić z innymi. Zapoznaj się z zasadami naszego KWK i dołącz do zabawy, której celem jest nie tylko poszerzanie horyzontów, ale i zacieśnianie więzi.
Zasady takie jak przy Królu Demonie (można tam sprawdzić)
1.Czarownica
2. Blair
3.
4.
5.
Wybaczcie, że dopiero teraz, ale miałam ją sama najpierw przeczytać. Nie udało się, cierpię na całkowity brak czasu. Więc doszłam do wniosku, że nie ma jej co przetrzymywać, jak i tak nie wiem kiedy znajdę czas.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 16:55 przez Tula, łącznie zmieniany 4 razy.
W takim bądź razie proszę o wpis
Pamiętam, że wcześniej chyba już dziewczyny sobie miejsca zaklepywały, więc chwilowo nie mam pojęcia, gdzie się zapisać XD
One prerson's craziness is another person's reality
- Tim Burton
Wybaczcie mi nadal mam ją u siebie (nadal nie przeczytaną ), w tym tygodniu ja wyślę na sto procent. Nawet była już w kopercie ale przez to, że jeździła - wstyd się przyznać ile czasu - zapomniana w samochodzie koperta nie nadawała się do wysłania.
destrakszyn: O rany, to ja się tu wpisywałam?! Matko, nie dam rady... Usuwam się z kolejki.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 16:55 przez Tula, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli tylko ja i Blair na to czekamy. a to fajna książka jest, pierwszy tom mi się podobał. Nie wiem dlaczego tych książek w bibliotece dostać nie można.