Ja jestem uzaleÂ?niona od czytania - kaÂ?de wolne 5 minut wykorzystuj?? na przeczytanie kolejnych kilku stron. Dawniej chodziÂ?am z kilogramami ksiÂ?Â?ek w torebce, teraz czytam gÂ???wnie e-booki. ZaopatrzyÂ?am si?? w kom??rk?? z duÂ?ym ekranem i teraz mam zawsze przy sobie kilka tom??w

Mam w planie zakup czytnika, tylko nie wiem, na jaki si?? zdecydowa??. Te dost??pne w Polsce nie majÂ? zbyt dobrych recenzji. MoÂ?ecie jakiÂ? poleci??? Cierpi?? na chroniczny brak miejsca na p??Â?kach i dla mnie e-booki sÂ? Â?wietnym rozwiÂ?zaniem. JuÂ? teraz poÂ?ow?? swojej biblioteczki podarowaÂ?am Bibliotece Miejskiej zaopatrzywszy si?? wczeÂ?niej w wersj?? elektronicznÂ? tych ksiÂ?Â?ek, na wypadek, gdybym chciaÂ?a kiedyÂ? do nich wr??ci??. Wiem, Â?e papierowej ksiÂ?Â?ki w r??ku nic nie jest w stanie zastÂ?pi??, ale najnowsze technologie teÂ? sÂ? wspaniaÂ?e
bizonicatoja pisze: A z audiobook??w polecam Narrenturm i dalsze cz??Â?ci Sapkowskiego. KsiÂ?Â?ka jakoÂ? sÂ?abo mi wchodziÂ?a, ale audiobook sÂ?uchaÂ?am gdzie tylko mogÂ?am - nawet w pracy przez blootoucha.
O tak, "Trylogia Husycka" w audiobooku jest genialna. KupiÂ?am ksiÂ?Â?ki, zaraz po ich wydaniu, czyli juÂ? dobre kilka lat temu i do zeszÂ?ego roku staÂ?y sobie samotnie na p??Â?ce. Mimo kilkakrotnych "podejÂ???" nie byÂ?am w stanie przebrnÂ??? przez pierwsze rozdziaÂ?y Narrenturm

W zeszÂ?ym roku dorwaÂ?am audiobooka (tylko wersj?? czytanÂ? przez lektora, nie inscenizacj?? z aktorami) i stwierdziÂ?am, Â?e te ksiÂ?Â?ki sÂ? rewelacyjne. TeÂ? usiÂ?owaÂ?am sÂ?ucha?? w pracy ale poza tygodniem z NFZ niestety nie jest to moÂ?liwe. Za to odbiÂ?am sobie w samochodzie. Uwielbiam prowadzi?? sÂ?uchajÂ?c ksiÂ?Â?ek