Ale dobra wiem wiem, najpierw musisz przeczyta?? ebooka, bo jak kupisz ksiÂ?Â?k?? to Â?ebyÂ? mi p??Â?niej nie marudziÂ?a, Â?e Ci si?? nie spodobaÂ?a!
PS. chyba nie przeczytaÂ?aÂ? fragmentu?
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
MyÂ?l??, Â?e jej chodziÂ?o wÂ?aÂ?nie o to, Â?eby zrobi?? z Mac takÂ? r??Â?owÂ?, rozpieszczonÂ? g??wniar??, kt??rej Â?wiat si?? zawala bez jej ulubionego odcienia lakieru do paznokci i moim zdaniem caÂ?y proces przemiany z t??czowej panienki do ostatecznej wersji Mac przez caÂ?Â? seri?? wyszedÂ? ekstraatlanta pisze:No wÂ?aÂ?nie Rhino boys to dla mnie np. NosoroÂ?cowi chÂ?opcy. Mieli cechy ludzi a nie byli czteronoÂ?nymi zwierz??tami.
Oksa mnie zachowanie Mac bardzo draÂ?ni. PojechaÂ?a wznowi?? Â?ledztwo i szuka?? zab??jcy siostry, byÂ?a pogrÂ?Â?ona w smutku a Moning stroi jÂ? w jakieÂ? r??Â?owe fataÂ?aszki i robi cudny makijaÂ? Â?Â?cznie z manicurem i pedicurem. To byÂ?o takie nie na miejscu. Jej chamskie odzywki do Barronsa, kt??rego nawet nie znaÂ?a i kt??ry jest od niej o wiele starszy. Jest fragment gdzie nazywa go kutasem. Gdzie tu szacunek do starszych![]()
Dla mnie jej zachowanie jest na poziomie rozpieszczonej g??wniary.
A wiesz, Â?e ja miaÂ?am identycznie, zaraz po przeczytaniu DF czuÂ?am taki troch??... niesmak do Mac. P??Â?niej jednak przeanalizowaÂ?am sobie jej postaw?? i uznaÂ?am, Â?e jest to wina mojego ciÂ?gÂ?ego spoglÂ?dania na caÂ?Â? seri??Dzisiejszy komentarz to takie moje odczucia odnoÂ?nie samego Darkfever. Nie paÂ?am do Mac wielkÂ? sympatiÂ? ale w odniesieniu do caÂ?ej serii jej posta?? jest dla mnie do zaakceptowania
Andrzej Miszkurka pisze:Ponawiam swoje pytanie:
A co z książką "Szaleństwo krwi" autorstwa Karen Marie Moning? Premiera odbędzie się 6 września 2011, czy też zostanie przesunięta?
Szaleństwo nie ukaże się we wrześniu, dokładnie 5.