Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Ta cz??Â??? b??dzie gÂ???wnie o Sydney, poniewaÂ? to ona b??dzie narratorem, ale b??dÂ? w niej wyst??powa?? Jill i prawdopodobnie Adrian skoro b??dzie JillLet_Me_In pisze:Teraz czekam na saquel, kt??ry najprawdopodobniej b??dzie o Adrianie.
Musz?? ci?? zmartwi?? ale tak z pewnoÂ?ciÂ? b??dzie. Adrian na pewno nie b??dzie z Sydney. Przypuszczam, Â?e Sydney b??dzie kr??ciÂ?a z tym swoim kolegÂ? alchemikiem, kt??ry byÂ? z niÂ? w ostatniej cz??Â?ci AW.Let_Me_In pisze:Z twojej wypowiedzi wynika jokoby Jill miaÂ?a si?? spiknÂ??? z Adrianem...NIE!!!
Również nie sądzę żeby coś było między Sydney i Adrainem, może i przełamuje swoją niechęć do wampir?ów ale raczej nie do tego stopnia żeby się z którymś umawiać. A co do kolegi alchemika to ciekawi mnie czy autorka rozwinie ten wątek bo w AW ta znajomość wyglądała dosyć jednostronnie.Ronni pisze: Adrian na pewno nie będzie z Sydney. Przypuszczam, że Sydney będzie kręciła z tym swoim kolegą alchemikiem, który był z nią w ostatniej części AW.
Ja wÂ?aÂ?nie lubie czyta?? ksiÂ?Â?ki w kt??rych takie "przeÂ?amania" nast??pujÂ?.Moje nadzieje opadÂ?y, poniewaÂ? nie lubie Jill, ale si?? jeszcze nie zaÂ?amuje.Ciekawi mnie jakÂ? intryge planuje zamieÂ?ci?? autorka w swojej nowej seriSagi pisze:R??wnieÂ? nie sÂ?dz?? Â?eby coÂ? byÂ?o mi??dzy Sydney i Adrainem, moÂ?e i przeÂ?amuje swojÂ? niech???? do wampir??w ale raczej nie do tego stopnia Â?eby si?? z kt??rymÂ? umawia??. A co do kolegi alchemika to ciekawi mnie czy autorka rozwinie ten wÂ?tek bo w AW ta znajomoÂ??? wyglÂ?daÂ?a dosy?? jednostronnie.