Rozważania o 4 części
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Witam!!! Nie pisa?am im nic o forum bo nie czu?am si? upowa?niona do takiego stwierdzenia,napisa?am tylko jako ich czytelniczka wi?c my?l? ?e jak wi?cej dostan? takich maili to wezm? t? pro?b? pod uwag?.Macie racje ?e taka odpowied? mo?e by? standardowa ale w ilo?ci si?a je?eli kto? czuje tak jak ja to napisanie takiego maila nic nie kosztuje a mo?e co? wskóra? 

- destrakszyn
- Destrukcyjna Esencja Wszechświata
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Je?li chodzi o wydawanie ksi??ek, to bardzo ciekawie napisa?a Nocna Mara na forum Mercy Garage
http://mercythompson.pl/viewtopic.php?p=8687#8687
Warto przeczyta?. Sporo wyja?nia dlaczego i w jaki sposób dzia?aj? wydawnictwa, zw?aszcza w Polsce, w tym Fabryka S?ów.
http://mercythompson.pl/viewtopic.php?p=8687#8687
Warto przeczyta?. Sporo wyja?nia dlaczego i w jaki sposób dzia?aj? wydawnictwa, zw?aszcza w Polsce, w tym Fabryka S?ów.
Nie ma co się łudzić. W roku wydanie zobaczymy dopiero pod koniec stycznia. Chwała więc dla forum.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 22:26 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto wie, może Śmierć sypia z pluszowym misiem? Nigdy w życiu.
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Pewnie tak, ale mo?e jak poczytaj? troch? postów to si? wci?gn?. A tu przecie? mo?na pogada? o tym jakie ksi??ki o Kate ( i nie tylko s? fajne, co nas interesuje itp. Ale widocznie i tak lubi? Kate je?li szukaj? informacji o dalszych ksi??kach.
A na 4 tom warto poczeka?, bo ksi??ka jest naprawd? dobra i wiele wyja?nia. Zreszt?, dla prawdziwego fana nie jest problemem wej?cie na stron? autorów i cho? cz??ciowo zorientowanie si? o czym traktuje. Zach?cam.
A na 4 tom warto poczeka?, bo ksi??ka jest naprawd? dobra i wiele wyja?nia. Zreszt?, dla prawdziwego fana nie jest problemem wej?cie na stron? autorów i cho? cz??ciowo zorientowanie si? o czym traktuje. Zach?cam.
Może powiem tak. Jak ktoś trafia na forum dopiero teraz to ma ciężki orzech do zgryzienia. Trzeba wiele,wiele godzin spędzić aby przeczytać wszystkie posty. Na początku, trudno określić, które są kluczowe. Mówię z własnego doświadczenia. Kiedy trafiłam na forum true blood nie mogłam się połapać. Była tłumaczona 4 część nieoficjalnie a rozmawiano o ósmej i dziewiątej. Nieodwiedzenie forum przez kilka dni to 1000 nieprzeczytanych postów. Więc wybaczmy początkującym, którzy bardzo często szukają tłumaczeń.
Pewnie Loleczka i tak usunie ten post bo jest nie na temat. Więc postaram się napisać chociaż jedno zdanie na temat. Ja również nie mogę się doczekać na tłumaczenie czwartej części a szczególnie na opis tej kolacji, którą Kate ma przygotować dla Curama.
Pewnie Loleczka i tak usunie ten post bo jest nie na temat. Więc postaram się napisać chociaż jedno zdanie na temat. Ja również nie mogę się doczekać na tłumaczenie czwartej części a szczególnie na opis tej kolacji, którą Kate ma przygotować dla Curama.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 22:28 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale takie właśnie bardzo często są początki. Ktoś trafia na forum bo szuka tłumaczeń, a później się wciąga i zaczyna być jej aktywnym uczestnikiem. Tak jak ja. Też trafiłam na forum bo szukałam tłumaczeń. Obecnie jestem aktywnym uczestnikiem choć może powinnam być bardziej aktywnym.Sophie pisze:Co innego być na forum tylko dla tłumaczeń a co innego po aby się podzielić swoimi wrażeniami itd.hlukaszuk pisze:Więc wybaczmy początkującym, którzy bardzo często szukają tłumaczeń.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 22:30 przez hlukaszuk, łącznie zmieniany 1 raz.