Spoilery!
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
Co to za przyjemno?? wykorzystywa? kogo? nieprzytomnego 
Ale na prawd?, nie zdziwi?abym si? gdyby okaza?o si?, ?e to gadanie do niego nie pozwoli?o mu umrze?. To tak jakby Kate walczy?a o niego ka?d? dost?pn? metod?, przypomina?a mu o sobie i nie dawa?a o innych zapomnie?. ?eby wiedzia?, ?e ma po co wraca?.

Ale na prawd?, nie zdziwi?abym si? gdyby okaza?o si?, ?e to gadanie do niego nie pozwoli?o mu umrze?. To tak jakby Kate walczy?a o niego ka?d? dost?pn? metod?, przypomina?a mu o sobie i nie dawa?a o innych zapomnie?. ?eby wiedzia?, ?e ma po co wraca?.
Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
- destrakszyn
- Destrukcyjna Esencja Wszechświata
Nie wiem czy to by? argument si?owy. Raczej gro?ba u?ycia takiego argumentu.destrakszyn pisze:Stosuje argumenty si?owe.
Inaczej jakby mia? j? pozna?? Kate s?odka? Brrr... a? mnie ciarki przechodz?.
Ale nie mo?ecie zaprzeczy?, ?e dzielnie si? broni?a przed Zmiennokszta?tnymi

Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
- Czarownica
Tak jak Wolha wróci?a Lena? Si?? s?owa. :) Mog? uwierzy?, ?e stosowa?a tu terapi? jak dla osób w ?pi?czce.Loleczka pisze: Ale na prawd?, nie zdziwi?abym si? gdyby okaza?o si?, ?e to gadanie do niego nie pozwoli?o mu umrze?. To tak jakby Kate walczy?a o niego ka?d? dost?pn? metod?, przypomina?a mu o sobie i nie dawa?a o innych zapomnie?. ?eby wiedzia?, ?e ma po co wraca?.
- Czarownica
No , z tego co zrozumia?am, jak kaza?a Derekowi czyta? ksi??k?, to stwierdzi?a, ?e kiedy sama by?a w ?pi?czce to s?ysza?a g?osy. I chyba mia?a (s?uszn?) nadziej?, ?e Curran te? te g?osy us?yszy i one pozwol? mu si? obudzi?.
ale ja mam do Was pytanie, bo nie wiem czy dobrze sobie przet?umaczy?am:
Kiedy Kate sz?a na zebranie rady, to Barabas mówi?, ?e by nie prowokowa?a zmiennokszta?tnych przeciwników. A ona od razy najwi?kszych przeciwników wyzwa?a i zabi?a - i to by?y szakale, tak?
ale ja mam do Was pytanie, bo nie wiem czy dobrze sobie przet?umaczy?am:
Kiedy Kate sz?a na zebranie rady, to Barabas mówi?, ?e by nie prowokowa?a zmiennokszta?tnych przeciwników. A ona od razy najwi?kszych przeciwników wyzwa?a i zabi?a - i to by?y szakale, tak?
Mam pro?b? jakby kto? jakim? cudem dowiedzia? si? kiedy b?dzie wydany 4 tom po polsku, to prosz? o info 
Anne: Kolejny post tego typu czyli zupe?nie niezwi?zany z tematem a na dodatek jednozdaniowy zostanie usuni?ty! Je?li nie przeze mnie to mam nadziej?, ?e przez inn? osob? z uprawnieniami.
Ostrzegam pierwszy i ostatni raz.

Anne: Kolejny post tego typu czyli zupe?nie niezwi?zany z tematem a na dodatek jednozdaniowy zostanie usuni?ty! Je?li nie przeze mnie to mam nadziej?, ?e przez inn? osob? z uprawnieniami.
Ostrzegam pierwszy i ostatni raz.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2010, 20:02 przez Ellada94, łącznie zmieniany 1 raz.
- destrakszyn
U?ywaj? prezerwatyw, wi?c p?yny ustrojowe si? nie zmieszaj?.
Poza tym to nie dzia?a w ten sposób. Mog?aby wzmocni? Currana (w?a?nie przez p?yny ustrojowe), ale nie równa?oby to si? oddaniu magii.
Kate wystrzega?a si? partnerów, poniewa? seks wi??e, a ona nie powinna mie? nikogo bliskiego, gdy? przez nich mo?e j? dopa?? Roland. I gdzie? tam by?o, ?e jej pierwszy i ostatni (przed Curranem, rzecz jasna) ch?opak by? sko?czonym dupkiem i co? tam chcia? jej zrobi? (zabi??). [Dobrze pami?tam? - to do tych, którzy czytali MK]
Poza tym to nie dzia?a w ten sposób. Mog?aby wzmocni? Currana (w?a?nie przez p?yny ustrojowe), ale nie równa?oby to si? oddaniu magii.
Kate wystrzega?a si? partnerów, poniewa? seks wi??e, a ona nie powinna mie? nikogo bliskiego, gdy? przez nich mo?e j? dopa?? Roland. I gdzie? tam by?o, ?e jej pierwszy i ostatni (przed Curranem, rzecz jasna) ch?opak by? sko?czonym dupkiem i co? tam chcia? jej zrobi? (zabi??). [Dobrze pami?tam? - to do tych, którzy czytali MK]
- destrakszyn
- destrakszyn