Hunting Ground
Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy, Junior Admini
Hunting Ground
'
Ponawiam pytanie z tematu o Cry Wolf. Czy ktoÂ? juÂ? czytaÂ?? Czekam na recenzje ;) Jestem bardzo ciekawa czy ta seria trzyma poziom serii o Mercy.
.
Ponawiam pytanie z tematu o Cry Wolf. Czy ktoÂ? juÂ? czytaÂ?? Czekam na recenzje ;) Jestem bardzo ciekawa czy ta seria trzyma poziom serii o Mercy.
.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2011, 12:58 przez Kometa, łącznie zmieniany 1 raz.
I read a book about the self, Said I should get expensive help.
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
To są właśnie rzeczy
jakie przychodzą mi do głowy
kiedy siedzę w domu podczas burzy,
czekając na telefon od kuratora sądowego
Tak, czytaÂ?.
witam tak btw, bo to chyba m??j pierwszy post.
KsiÂ?Â?ka jest Â?wietna. Ci??Â?ko si?? oderwa??.
Pi??knie wyjawione historie i motywy postaci i kup?? wyjaÂ?nie?? nt. natury wilkoÂ?ak??w.
Wywraca do g??ry nogami sprawy hierarchii w stadzie.
Jak dla mnie chyba seria fajniejsza niÂ? Mercy.
witam tak btw, bo to chyba m??j pierwszy post.
KsiÂ?Â?ka jest Â?wietna. Ci??Â?ko si?? oderwa??.
Pi??knie wyjawione historie i motywy postaci i kup?? wyjaÂ?nie?? nt. natury wilkoÂ?ak??w.
Wywraca do g??ry nogami sprawy hierarchii w stadzie.
Jak dla mnie chyba seria fajniejsza niÂ? Mercy.
C??Â?, tutaj Anna jest pupilkÂ? :)
Podoba mi si?? ten pomysÂ? z OmegÂ? ale bardziej to, Â?e w tej cz??Â?ci dopiero jest porzÂ?dnie wyjaÂ?niony status wilk??w pasywnych.
Inaczej moÂ?na spojrze?? nawet na postacie z Mercy np. na Petera a przy okazji jego partnerk??.
Â?wietne wypada tutaj posta?? Brana- w ko??cu z studencika zamienia si?? w Marroka.
ZrozumiaÂ?e staja si?? takÂ?e jego motywy zwiÂ?zku z Leah.
Og??lnie dzi??ki wyjaÂ?nieniu mechanizm??w zachowa?? postaci z caÂ?ego Â?wiata staja si?? bardziej peÂ?nokrwiste.
Bardzo polecam przeczyta??, nawet tylko po to, Â?eby uzupeÂ?ni?? Â?wiat Mercy
Podoba mi si?? ten pomysÂ? z OmegÂ? ale bardziej to, Â?e w tej cz??Â?ci dopiero jest porzÂ?dnie wyjaÂ?niony status wilk??w pasywnych.
Inaczej moÂ?na spojrze?? nawet na postacie z Mercy np. na Petera a przy okazji jego partnerk??.
Â?wietne wypada tutaj posta?? Brana- w ko??cu z studencika zamienia si?? w Marroka.
ZrozumiaÂ?e staja si?? takÂ?e jego motywy zwiÂ?zku z Leah.
Og??lnie dzi??ki wyjaÂ?nieniu mechanizm??w zachowa?? postaci z caÂ?ego Â?wiata staja si?? bardziej peÂ?nokrwiste.
Bardzo polecam przeczyta??, nawet tylko po to, Â?eby uzupeÂ?ni?? Â?wiat Mercy
ja nie wiem jak tu b??dzie z piÂ?tym tomem Mercy, Sasanke wakacje wci??Â?y i nie wiem jak b??dzie z terminami, ale ewentualnie od wrzeÂ?nia coÂ? mog?? pom??c, co prawda b??d?? teÂ? tÂ?umaczyÂ? dla forum Kate ale powinienem si?? wyrobi??. Tyle Â?e za tydzie?? zaczyna mi si?? zamieszanie, najpierw kontrola gotowoÂ?ci, potem ??wiczenia wi??c b??d?? nieuchwytny prawie wcale (cho?? na gonieniu aligator??w moÂ?e b??d?? miaÂ? jakiÂ? moment Â?eby tu zajrze??, ale nie gwarantuje)
Ja co prawda, tÂ?umaczy?? nie tÂ?umacz??, ale mog?? poprawia?? bÂ???dy. Powinnam si?? wyrobi?? ze wszystkim, co mam do zrobienia. Przynajmniej w wakacje, bo p??Â?niej mam matur?? i b??d?? troch?? dÂ?uÂ?ej siedziaÂ?a nad ksiÂ?Â?kami 

Jestem sobą. A kim innym powinnam być? Przecież nie zmienię się w ciebie.
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
MyÂ?laÂ?am, Â?e ten motyw jest wyjaÂ?niony w Cry Wolf. Czyli Â?e jest coÂ? wi??cej niÂ? w 1 tomie?ZrozumiaÂ?e staja si?? takÂ?e jego motywy zwiÂ?zku z Leah.
No sko??czyÂ?am. Mam nadziej?? Â?e dobrze wszystko zrozumiaÂ?am. I juÂ? wiem dlaczego warto najpierw przeczyta?? opowiadanie o Moirze i Tomie.
Ale mam teÂ? problem.
Podobno omegami sÂ? tylko kobiety. Nie wiem czy dobrze przetÂ?umaczyÂ?am, ale mi wychodzi Â?e Ric - omega jest m??Â?czyznÂ?. Albo to m??j translator pÂ?ata mi psikusy. A ja juÂ? nie mam siÂ?y w te upaÂ?y ponownie wyszukiwa?? poszczeg??lnych fraz i jeszcze raz tÂ?umaczy??.
- Czarownica
- Zaawansowany Stopień Zupiorzenia
- [email protected]ęcona
Tak zamotaÂ?aÂ?, Â?e ni mam poj??cia o czym m??wisz.Let_Me_In pisze:CaÂ?y czas mi si?? myla czy sÂ? 3 cz??Â?ci czy 2 i coÂ? na poczÂ?tku tylko nie wiem co, myÂ?laÂ?am Â?e 2 cz??Â?c juz przeczytaÂ?am bo w ko??cu gdzieÂ? na chomiku znalazÂ?am ale to dopiero tu si?? okazuje Â?e wszystko pomyliÂ?am, a 3 jest nie przetÂ?umaczona.
Jest 00 - On the prowl - przetÂ?umaczone;
01 - Cry Wolf - przetÂ?umaczone przez Bite Club do 9 i p??Â?niej przez fank?? reszta
02 - Hunting ground - nieprzetÂ?umaczona, a jeÂ?li masz tÂ?umaczenie, to napisz bÂ?agam na pw, ch??tnie teÂ? przeczytam

03 - W trakcie pisania.
DziÂ? juÂ? nie b??de mota??, obiecuje. Wczoraj, to byÂ?o o jedno piwo z duÂ?o
On the prowl oraz Cry Wolf przeczytaÂ?am natomiast Hunting ground nie i niestety nie mam tÂ?umaczenia, ja czytam w oryginale i cho?? dobrze umiem angielski wÂ?tpie czy nadawaÂ?abym si?? na tÂ?umacza, za wiele obowiÂ?zk??w.
Za to mam nadzieje Â?e Bite Club b??dzie tÂ?umaczyÂ?

On the prowl oraz Cry Wolf przeczytaÂ?am natomiast Hunting ground nie i niestety nie mam tÂ?umaczenia, ja czytam w oryginale i cho?? dobrze umiem angielski wÂ?tpie czy nadawaÂ?abym si?? na tÂ?umacza, za wiele obowiÂ?zk??w.
Za to mam nadzieje Â?e Bite Club b??dzie tÂ?umaczyÂ?